Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 11 feb 2017

Netflix inspiratie: Dit zijn de allernieuwste films en series

Heb je wat inspiratie nodig en geen zin om te zoeken naar een speld in een hooiberg? Dat snappen we. Wij zochten de allerleukste, spannendste, grappigste series en films voor je uit die net zijn verschenen of binnenkort op Netflix komen.

One Day at a Time

Begin dit jaar verscheen deze gloednieuwe original op Netflix. Het is een remake van de gelijknamige sitcom die in de jaren ’70 en ’80 populair was. De serie gaat over een alleenstaande Cubaans-Afrikaanse moeder die samen met haar ouderwetse moeder zorgt voor haar tienerdochter en oudere zoon. Deze komedie krijgt op IMDb een 8+. Lachen gegarandeerd.

The Pink Panther

Yeah, de leuke roze panter is terug en sinds een paar dagen te zien op Netflix. Pas op, het deuntje werkt nogal aanstekelijk.

Santa Clarita Diet

Een nieuwe horror-comedyserie op Netflix met Drew Barrymore in de hoofdrol. Echtpaar Sheila en Joel zijn makelaars in Santa Clarita. Hun leven staat op z’n kop wanneer Sheila een transformatie ondergaat. Ze wordt een zombie die zichzelf voedt met menselijk vlees.

Alice Through The Looking Glass

Op 19 februari kunnen we Disney’s film Alice Throuhg The Looking Glass zien op Netflix, met natuurlijk Johnny Depp. Een spectaculaire en avontuurlijke film die je doet denken aan je kindertijd.

Imperial Dreams

Als je van een goede film houdt, kijk dan deze. De film speelt zich af in de Amerikaanse hood en vertelt het verhaal van de band tussen een jonge vader en zijn zoontje. Zijn vader heeft in de bak gezeten en wanneer hij op vrije voet is wil hij zijn leven beteren. Hij wil schrijver worden. Maar, als je opgegroeid bent in een omgeving met drank en drugs dan is het lastig om uit dat leventje te blijven.

Girlfriend’s Day

Deze film gaat over Ray, die de koning is in romantische kaarten schrijven. Wanneer hij een gevoel dat hij ooit had, probeert terug te krijgen, raakt hij verstrikt in een web van moord en bedrog. Deze spannende film zal te zien zijn op Netflix vanaf 14 februari.

Heb je deze al gezien? YES! Er is een nieuwe serie à la Pretty Little Liars en Vampire Diaries

Reageer op artikel:
Netflix inspiratie: Dit zijn de allernieuwste films en series
Sluiten