8 x de leukste nieuwe afleveringen, series en films op Netflix van de maand mei

Ben jij verslaafd aan Riverdale? Goed nieuws, want over een paar dagen staat ein-de-lijk de seizoensfinale van seizoen twee online. Yes. Liever wat luchtigs om naar te kijken? Dan staan er een aantal nieuwe feel good movies online waar je super happy van wordt. Check hier de acht nieuwste films en series van Netflix:

1. Ibiza

Een Netflix-film waar je enorm om kunt lachen. De comedy gaat over Harper, een vrouw die samen met twee vriendinnen een zakenreisje naar Barcelona maakt. Ze leert daar een hele knappe man kennen (serieus, hij is écht heel knap) die een DJ blijkt te zijn. Op naar Ibiza, woehoeee. Deze heerlijke feel good film is vanaf 25 mei te zien op Netflix.

2. Seizoensfinale van Dynasty

Dynasty is onze favoriete vervanger van Gossip Girl. Elke week komt er een nieuwe aflevering online, tot grote spijt van de echte bingewatchers onder ons. Op 12 mei wordt de seizoensfinale van Dynasty uitgezonden dus zorg ervoor dat je genoeg popcorn in huis hebt die dag.

3. Amour

Deze film won de Palme d’Or tijdens het Filmfestival in Cannes, en dat is niet zonder reden. Geen vrolijke film maar wel prachtig filmwerk en een must see als je van melancholische drama’s houdt.

Georges en Anne zijn een ouder echtpaar dat nog steeds samenwoont. Anne wordt steeds zieker en in de film zie je hoe de liefde tussen de twee daardoor op de proef wordt gesteld. De film staat sinds 1 mei online op Netflix.

4. 13 Reasons Why seizoen twee

Yes, eindelijk is het zover. Alle 13 Reasons Why bingewatchers hebben hier heel lang op gewacht, want we wisten al een hele tijd dat er een tweede seizoen aan zat te komen. Vanaf 18 mei staan álle afleveringen van seizoen twee online op Netflix. Get ready voor een marathon Netflix met je besties.

5. De documentaire Amy

Één van de meest intrigerende artiesten van onze tijd: Amy Winehouse. Haar ups en downs zijn in deze persoonlijke documentaire verfilmd vanuit haar eigen perspectief. Je kunt hem sinds afgelopen dinsdag bekijken op Netflix.

6. Riverdale seizoensfinale seizoen twee

Kan jij ook niet meer wachten tot de seizoensfinale van Riverdale seizoen twee? Je bent niet de enige, zodra je aan deze serie begint zit je vastgekluisterd aan je laptop. De seizoensfinale is te zien op 17 mei, nog even volhouden dus. Spannnnend.

9. My Perfect Romance

Uitgaande op de trailer kunnen we je in ieder geval één ding beloven in deze film: mooie mannen. En dat maakt deze film sowieso al tot een winner, los van het feit dat romantische komedie’s forever onze favoriet blijven. Bel je vriendinnen vast, want vanavond gaan jullie samen een heerlijk meiden filmavondje houden.

10. The BFG

Jeeeej, een nieuwe Disney film op Netflix. En dit is een klassieker die we allemaal kennen van het boek De GVR. We zijn echt niet te oud om deze film te zien, en okeé serieus de film is nog best wel spannend… De film kun je al sinds 1 mei bekijken.

Reageer op artikel:
8 x de leukste nieuwe afleveringen, series en films op Netflix van de maand mei
Sluiten