Emma Vloeimans
Emma Vloeimans | LinkedIn Life 26 apr 2020

Dat wordt bingewatchen – deze nieuwe Netflix series wil je niet missen

Een nieuwe maand betekent nieuwe Netflix series. Benieuwd wat je in mei gaat kijken? Wij zetten het voor je op een rij.

Nieuwe Netflix series

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist Netflix uitgespeeld? Dan hebben wij goed nieuws: want dit is een selectie van de leukste veelbelovende nieuwe Netflix series die in mei worden gelanceerd.

1. Hollywood (1 mei)

Op 1 mei wordt de nieuwe Netflix serie Hollywood gereleased. Het is een mini-serie gaat over Hollywood vlak na de Tweede Wereldoorlog. De cast bestaat uit onder andere grote sterren als Patti LuPone, Mira Sorvino, Samara Weaving en Holland Taylor.

2. Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. the Reverend (12 mei)

Eindelijk! Hier konden we niet op wachten. Net als Black Mirror: Bandersnatch, wordt Unbreakable Kimmy Schmidt een interactieve serie, waarin de kijker bepaalt wat er met Kimmy gebeurt.

3. Valeria (10 mei)

We verwachten veel van deze serie. Héél veel. Spaanse series zijn sowieso hot de laatste tijd, maar Valeria doet hier een schepje bovenop. De serie wordt aangeprezen als “de nieuwe Sex and the City” – een van onze favoriete series aller tijden. De lat ligt hoog, maar de trailer is veelbelovend.

4. Space Force seizoen 1 (31 mei)

Hou je wel van een beetje science fiction? Dan zit je goed bij Space Force. Het – nu nog mysterieuze – verhaal gaat over een nieuwe branch van de United States Armed Forces. Het is hun taak om satellieten te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Klinkt misschien heftig, maar als we je vertellen dat Steve Carroll de hoofdrol speelt, dan denk je wel anders. Het belooft een grappige en spannende serie te worden.

Lees ook: 4 spannende series op Netflix waar je 100% verslaafd aan raakt

Reageer op artikel:
Dat wordt bingewatchen – deze nieuwe Netflix series wil je niet missen
Sluiten