Alex Ebbers
Alex Ebbers Life 24 aug 2018

Dit is álles wat je wil weten over het nieuwe seizoen van The Hills

Na twaalf jaar wachten is het eindelijk zover: The Hills komt terug op tv. Wij verzamelden alle feitjes rondom het nieuwe seizoen die we konden vinden.

Het nieuwe seizoen van The Hills

Kun je je nog herinneren dat je vroeger uit school kwam er een The Hills-marathon op tv werd uitgezonden? Dat waren nog eens tijden. Met een dekentje op de bank het hele weekend The Hills bingen, iets beters dan dat bestond er niet. En het kan binnenkort weer. Dit is alles wat je moeten weten over het nieuwe seizoen van The Hills.

Het zal ‘The Hills: New Beginnings’ gaan heten

Het is alweer eventjes terug dat we de laatste aflevering van het oudste seizoen mochten aanschouwen. Dat de nieuwe show de naam ‘New Beginnings’ draagt, is daarom best een logische keuze. Verder weten we nog niet precies wanneer hij zal worden uitgezonden, maar weten we wel al dat het in 2019 zal zijn.

Deze mensen kunnen we terug verwachten

Doe maar vast een vreugdedansje, want er zijn redelijk wat oude bekenden die terugkeren in het nieuwe seizoen. Zo gaf Whitney Port in een Instagrampost aan erbij te zijn. Verder is er in ieder geval een plekje voor Stephanie Pratt, Spencer en Heidi en hun baby Gunner verwachten. Ook kunnen we Audrina Patridge, Frankie Delgado, Justin Bobby, Jason Wahler en Ashley verwachten weer te zien.

Voor deze mensen is er geen plek

Lauren Conrad zou heel druk zijn met de ontwikkeling van haar Kohl collectie, het onderhouden van haar website en managen van een non-profitorganisatie, daarom keert ze helaas niet terug.

Verder zullen we ook Kristin Cavallari dit seizoen niet meer zien. Hoewel zij eerst aangaf wel graag mee te willen werken aan een nieuw seizoen, lijkt ze nu van gedachten te zijn veranderd. Ze heeft inmiddels haar eigen show op E!, waar ze erg druk mee bezig zou zijn en waar ze door contractuele verplichtingen niet onderuit kan.

Er zijn baby’s!

In die twaalf jaar is er veel veranderd in het leven van de originele cast. Zo zijn er ook een paar baby’s geboren, die natuurlijk ook een plekje in de serie verdienen. Zo hebben Spencer en Heidi een zoontje genaamd Gunner, Jason en Ashley een dochtertje genaamd Delilah en heeft Audrina een dochtertje genaamd Kirra. Hoe cute?

Brody Jenner komt waarschijnlijk terug

Ja, dat lees je goed. Mister Hot as Hell zou ook hard zijn best doen weer een plekje in de serie te veroveren. Als we de geruchten mogen geloven is hij momenteel in onderhandelingen zijn om terug te keren in de show. Waarom hij daarover moet onderhandelen begrijpen wij ook niet helemaal, want wij zouden er een fortuin voor overhebben om de heerlijke Brody terug in The Hills te zien.

Een bron vertelt aan The Hollywood Reporter: ‘Iedereen wil dat Brody terukomt. Hij was zo’n groot onderdeel van de show. Het zou zonder hem nooit hetzelfde zijn.’ Wij zijn het hier volledig mee eens, dus kom maar door met dat lekkere hapje. Wij lusten er wel pap van.

Dit is alles wat we tot nu toe van het nieuwe seizoen van The Hills weten, maar uiteraard houden we het internet nauwlettend in de gaten. We houden je op de hoogte.

JAAAA! The Hills komt terug en dat is het beste nieuws ooit

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit is álles wat je wil weten over het nieuwe seizoen van The Hills
Sluiten