Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 25 juli 2017

Spannend! Er komt een nieuwe serie a la Stranger Things en die wil jij zien

Heb jij ook vol genot gekeken naar de serie Stranger Things en geniet jij stiekem wel van die sci-fi elementen? Je zat op het puntje van jouw stoel bij de ontknoping van seizoen 1 en je bent nu aan het aftellen tot seizoen 2. Maar goed nieuws, want er komt een nieuwe serie a la Stranger Things én die start één maand eerder.

Ja, vanaf 1 oktober is het zo ver en kan jij heerlijk kijken naar de nieuwe serie Ghosted. De serie zit net zo prachtig in elkaar als Stranger Things, maar ook een portie hilarische humor ontbreekt niet. Ghosted is de nieuwe serie die jij wilt kijken.

Het verhaal

De serie gaat over twee mannen, Leroy en Max, die uit hun dagelijkse leven worden gesleurd om te werken voor Underground. Leroy is een voormalig LAPD-dective en Max was astrofysicus. Zijn vrouw is, volgens hem, ontvoerd door aliens. Samen moeten ze van Underground, een geheim bureau, onverklaarde activiteiten in Los Angeles onderzoeken. En dit gaat gepaard met een hoop grapjes.

Vanaf 1 oktober zal Ghosted uitgezonden worden. En eerlijk: wij zijn best benieuwd of Max z’n vrouw écht door aliens is ontvoerd. Wellicht komt hij daar wel achter samen met Leroy. Het is in ieder geval het kijken waard én het is een maand eerder dan Stranger Things. Heb je weer iets om dat gat op te vullen.

LEES OOK: Gezocht: Een groep vriendinnen die de nieuwe sterren in een realityserie op tv willen zijn

Reageer op artikel:
Spannend! Er komt een nieuwe serie a la Stranger Things en die wil jij zien
Sluiten