Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 1 okt 2017

Pretty Little Liars blijft je altijd stalken: Er komt een soortgelijke serie genaamd ‘You’

Hoewel het laatste seizoen van Pretty Little Liars achter de rug is, zijn er verschillende speculaties over een film en kwam deze week het nieuws naar buiten dat er een spin-off serie komt. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er nu ook een serie gemaakt die enorm veel op Pretty Little Liars lijkt.

Het was een vloek en een zegen de Pretty Little Liars serie. Het was genieten maar ook enorm frusterend tegelijkertijd. We missen de meiden maar toch ook weer niet. Soms weten we niet meer wat we moeten kijken en een ander moment genieten we van de rust. Goed, mocht je een moment hebben waarop je echt toe bent aan een nieuwe Pretty Little Liars dan is ‘You’ helemaal jouw ding.

PLL van vooraf aan

De nieuwe serie heet You en heeft ontzettend veel dezelfde elementen van Pretty Little Liars. Mysterieus? Check. Romantiek? Check. Drama? Check. Moord? Check. Stalken? Hell yes.

In een interview aan Tonight Entertainment vertelt Shay: ‘Het heeft zeker die elementen die ook voorkomen in PLL. Maar het grootste verschil is denk ik wel dat You een meer volwassen karakter heeft. Ook heeft het een totaal andere verhaallijn.’

Shay als Alison

De serie gaat over boekhandel manager Joe, gespeeld door Penn Badgley, die schrijfster Beck leert kennen. Van daaruit gaat het helemaal escaleren. Hij gaat alles over haar opzoeken en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Letterlijk. Shay speelt Peach, een vriendin van Beck, en lijkt veel karaktertrekken te tonen van Alison in PLL.

Zit jij al helemaal klaar voor deze PLL round 2?

Deze serie is ook geen straf om te kijken: De nieuwe realityserie Bromans met fijne mannen is fantastisch en wil echt je zien

Reageer op artikel:
Pretty Little Liars blijft je altijd stalken: Er komt een soortgelijke serie genaamd ‘You’
Sluiten