Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 2 mei 2018

Yes! Deze nieuwe serie wordt net zo spannend als Penoza

Wat missen wij onze zondagavond vaste prik 'Penoza'. We zijn zolang verwend geweest met de serie en hadden een stiekeme hoop, dit nooit meer te hoeven missen. Maar na vijf seizoenen is het feest toch echt voorbij. Gelukkig krijgen wij er iets heel cools voor terug, zet je schrap voor: 'Ik weet wie je bent.'

Bye bye Penoza, we zullen je tot in de eeuwigheid missen. Maar gelukkig is er zojuist vervanging voor jou aangekondigd. Dit wordt weer heerlijk languit op de bank; smullen van sensatie met popcorn en gewoon heerlijk tv-kijken.

‘Ik weet wie je bent’

De titel alleen al maakt dat wij meer willen. We willen niet langer wachten, wij willen het nú-nú-nú zien. ‘Ik weet wie je bent’ is de nieuwste Nederlandse drama/misdaadserie.

Het verhaal gaat over een strafrechtadvocaat in een prestigieus advocatenkantoor. Hij raakt betrokken in een auto-ongeluk en dat beïnvloedt zijn leven voorgoed. Terugdraaien is geen optie meer, en bloedstollend zal het zeker zijn.

Nederlandse sterrencast

Geen Carmen van Walraven maar wel Daan Schuurmans. Hij schittert de serie samen met: Gaite Jansen, Ariane Schluter, Ali Ben Horsting, Sophie van Winden, Jaap Spijkers, Alex Hendrickx en Melody Klaver.

‘Ik weet wie je bent’ wordt uitgezonden op de zondagavond. De zender NPO3 en het tijdstip zijn exact hetzelfde als van Penoza toendertijd. De release data houd je nog even van ons tegoed.

Reageer op artikel:
Yes! Deze nieuwe serie wordt net zo spannend als Penoza
Sluiten