Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 jun 2017

Ja! Deze nieuwe serie op Netflix van de makers van Orange Is The New Black wil je kijken

Ben jij ook gigafan van Piper, Alex en Red en krijg jij geen genoeg van het kijken naar de meiden in het oranje? Dan hebben we een leuk nieuwtje, want de makers van Orange Is The New Black zullen vanaf aankomende vrijdag een nieuwe serie uitbrengen, met dezelfde portie girlpower als OITNB.

Ja, vrijdag 23 juni aanstaande om precies één over negen ‘s ochtends gaat de nieuwe Neflix Original Comedy serie GLOW in release. En reken maar dat dit een goed begin van jouw ochtend zal zijn. GLOW belooft namelijk dezelfde goeie humor en strong independent women als Orange Is The New Black uitstraalt.

Het verhaal

De Netflix Original serie is geïnspireerd op de kort bestaande tv-show G.L.O.W. (Gorgeous Ladies of Wrestling) uit de jaren ‘80. Ruth Wilder is werkloos en worstelt met zichzelf om actrice in Los Angeles te zijn. Dan wordt Ruth gebeld voor een auditie en dit grijpt ze met beide handen aan, waardoor ze in de wereld van het vrouwen worstelen terecht komt.

Hier gaat Ruth niet alleen de concurrentie aan met twaalf Hollywood misfits, maar ook met Debbie Eagan (Betty Gilpin), een ex-soapactrice en Ruths voormalig beste vriendin. De aanvoerder van deze bonte bende is Sam Sylvia (Marc Maron), een B-film regisseur op retour, die de zware taak krijgt om deze gorgeous ladies naar de top te begeleiden.

Hier zie je de trailer:

Met welke vriendin stap jij vrijdag de ring in om de allereerste aflevering te kijken? Dat is nog eens een goed begin van de ochtend. En van jouw nieuwe bingewatch serie.

Misschien is deze serie ook iets voor jou: Genieten: de Girlboss trailer is hier en de serie wordt je nieuwe verslaving

Reageer op artikel:
Ja! Deze nieuwe serie op Netflix van de makers van Orange Is The New Black wil je kijken
Sluiten