PLL-fans opgelet: er komt een nieuwe gelijksoortige serie op Netflix

Oh, wat is het toch jammer dat je niet een hele serie uit je hoofd kan wissen en deze opnieuw kunt bekijken. Het is namelijk gewoon niet meer hetzelfde als je je favoriete serie opnieuw bekijkt. Zou je niet ook eens een hele serie uit je hoofd willen wissen? Gelukkig hebben we voor alle Pretty Little Liar fans een oplossing. Er komt een nieuwe serie naar Netflix die er heel erg op lijkt.

Yup, deze wil je gegarandeerd zien. We vertellen je alles wat we erover weten.

De Netflix-serie: Tiny Pretty Things

Deze serie stond al tussen alle Netflix-films en -series waar wij naar uitkijken deze december. Maar we gaan deze nog maar een duidelijk benadrukken, want dit mag je niet missen.

Tiny Pretty Things is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton en speelt zich af in de wereld van een eliteballetschool. Gigi, Bette en June zijn perfecte ballerina’s, maar achter de schermen smeden ze keiharde plannetjes om hun concurrentie uit te schakelen. De druk op hun prestigieuze balletschool is enorm groot en alle danseressen staan elkaar (letterlijk en figuurlijk) naar het leven.

De Netflix serie begint met het moment dat Cassie Shore, leerling op de balletschool, van een gebouw wordt geduwd. Ze overlijd en niemand weet hoe. Wat volgt zijn een boel leugens en verraad. Als je daar geen PLL vibes van krijgt…

Op Netflix

De nieuwe Netflix-serie Tiny Pretty Things zal vanaf 14 december 2020 te zien zijn. Nog een paar dagen wachten dus en dan kan je het eerste seizoen al streamen. Plan dus vooral niets in je kerstvakantie zodat je vol gas kunt bingen.

Hieronder kan je alvast de trailer bekijken van de nieuwe Netflix serie:

Lees ook: Geloof ons: deze 7 Netflix-series zijn zó goed dat je maar door wilt blijven kijken

Reageer op artikel:
PLL-fans opgelet: er komt een nieuwe gelijksoortige serie op Netflix
Sluiten