Verliefde zoetekauwen: Speciaal voor Valentijnsdag zijn er nieuwe skittles

Als je een echte zoetekauw bent, dan loopt het water je vast in de mond bij het horen en zien van chocolade, dropveters, zure matjes, spekjes, winegums en skittles. Die laatste heb je misschien al een tijdje niet meer gehad. Maar het snoepje van vroeger is terug van weggeweest.

De snoepjes lijken op smarties, maar dan met een fruitsmaakje. Je weet vast nog wel welke smaakjes er in een zakje zaten. Als je er een beetje op uitgekeken bent na al die jaren, dan hebben we goed nieuws. Er zijn namelijk nieuwe skittles naar je onderweg.

Nieuwe skittles voor Valentijnsdag

En het zijn niet zomaar nieuwe skittles. Nee, speciaal voor Valentijnsdag komt het zoete merk met een Love Mix. Deze zakjes hebben skittles in de kleur roze, rood en wit. De snoepies smaken naar watermeloen, witte druif, aardbei, kers en Chinese kers. Ja, die laatste twee zijn echt verschillende fruitsoorten.

Dat wordt lekker smikkelen met je boy. Als je met Valentijnsdag single bent, kun je jezelf in ieder geval wel verwennen met deze lekkertjes. Want dat zullen ze vast zijn. Aan de mooie kleur verpakking kan het in ieder geval niet liggen.

Reageer op artikel:
Verliefde zoetekauwen: Speciaal voor Valentijnsdag zijn er nieuwe skittles
Sluiten