Yasmine Esser
Yasmine Esser Body & Mind 11 januari 2017

Nieuwe tattoo? Dit zijn de 5 tattoo trends voor 2017

Een tatoeage is natuurlijk heel persoonlijk. Waarschijnlijk heb je er lang over nagedacht wat voor tattoo je wilt en waar je 'm wilt, voor je de shop binnenstapt. Maar als je nog een beetje inspiratie zoekt, dan hebben we hier dé vijf trends van 2017 voor je op tattoo gebied.

1. Heup tattoo’s

We zeiden het al eerder: de heup is dé plek om een tatoeage te laten zetten. Je kun ‘m showen als je wilt, of juist voor jezelf houden als dat beter uitkomt. Daarom is dit de perfecte plek.

2. Mini tattoo’s

Klein maar fijn. Dat gold natuurlijk in 2016 ook al en in 2017 blijven we de mini tattoo zien. Op enkels, voeten, polsen, waar je maar wil. Het blijft beeldig.

3. Binnenkant van je arm tattoo’s

Als je rechtop staat, met je armen naast je lichaam, zie je deze tattoo’s niet. Je kunt er zelf voor kiezen wanneer je de tatoeage aan de binnenkant van je arm laat zien en dat is eigenlijk wel zo prettig.

4. Geometrische vormen

Denk: punten, lijnen, hoeken. Deze tatoeages worden zo gezet dat ze de vormen van je lichaam vormen. Je legt de aandacht als het ware op de vorm van je lichaam.

5. Permanente make-up

Een tatoeage kan ook functioneel zijn. Denk aan permanente make-up, bijvoorbeeld bij je wenkbrauwen. De nieuwste techniek is microblading. Kijk zelf maar hoe natuurlijk dit lijkt.

Reageer op artikel:
Nieuwe tattoo? Dit zijn de 5 tattoo trends voor 2017
Sluiten