Nieuwe tattoo? Dit zijn de 5 tattoo trends voor 2017

Een tatoeage is natuurlijk heel persoonlijk. Waarschijnlijk heb je er lang over nagedacht wat voor tattoo je wilt en waar je ‘m wilt, voor je de shop binnenstapt. Maar als je nog een beetje inspiratie zoekt, dan hebben we hier dé vijf trends van 2017 voor je op tattoo gebied.

1. Heup tattoo’s

We zeiden het al eerder: de heup is dé plek om een tatoeage te laten zetten. Je kun ‘m showen als je wilt, of juist voor jezelf houden als dat beter uitkomt. Daarom is dit de perfecte plek.

??gente?? #hillsongnyc #jonboytattoo

A photo posted by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

#tattoo#hiptattoo#hip#gay

A photo posted by homogirl (@lesbeanie) on

2. Mini tattoo’s

Klein maar fijn. Dat gold natuurlijk in 2016 ook al en in 2017 blijven we de mini tattoo zien. Op enkels, voeten, polsen, waar je maar wil. Het blijft beeldig.

wavy #jonboytattoo

A photo posted by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

3. Binnenkant van je arm tattoo’s

Als je rechtop staat, met je armen naast je lichaam, zie je deze tattoo’s niet. Je kunt er zelf voor kiezen wanneer je de tatoeage aan de binnenkant van je arm laat zien en dat is eigenlijk wel zo prettig.

G U C C I ? #jonboytattoo

A photo posted by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

4. Geometrische vormen

Denk: punten, lijnen, hoeken. Deze tatoeages worden zo gezet dat ze de vormen van je lichaam vormen. Je legt de aandacht als het ware op de vorm van je lichaam.

#corazondeorogt #lineworktattoo #fire #geometrictattoo

A photo posted by Dre (@dreoliveros) on

Precision @kevinking.nyc ?

A photo posted by Bang Bang (@bangbangnyc) on

5. Permanente make-up

Een tatoeage kan ook functioneel zijn. Denk aan permanente make-up, bijvoorbeeld bij je wenkbrauwen. De nieuwste techniek is microblading. Kijk zelf maar hoe natuurlijk dit lijkt.