Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 20 jun 2018

Dit méén je niet: Deze nieuwe theorie over Hannah in 13 Reasons Why is mindblowing

Er is een nieuwe theorie over Hannah Baker in 13 Reasons Why. Hou je vast: het schijnt dat Hannah zwanger was voordat zij overleed. Dit blijkt uit een verschillende aanwijzingen van oplettende fans.

Wees je ervan bewust dat deze nieuwe theorie een spoiler alert is. Mocht je niet willen weten wat er speelt in 13 Reasons Why, stop dan vooral met lezen. En mocht je onwijs nieuwsgierig zijn naar de theorie rondom Hannah, lees in dat geval lekker verder.

Nieuwe theorie over Hannah Baker in 13 Reasons Why

Deze theorie is ontstaan door die hard fans van de serie. Zij concludeerden dat Hannah Baker zwanger was nadat Bryce Walker haar verkrachtte. In het eerste seizoen was dit nog niet duidelijk, maar in seizoen twee blijkbaar wél.

Hannah’s onverklaarbare vriendschap met Tony Padilla heeft hier duidelijk iets mee te maken. Zij vertrouwde Tony een enorm groot geheim toe. Wij als kijker kregen hier inhoudelijk niks van mee. Was dit haar geheim…?

Zwanger

Een mogelijke zwangerschap van Hannah zou heel goed kunnen. Dit zou wel verklaren dat Tony inderdaad een énorm groot geheim met zich meedraagt. En ook waarom hij zo begaan is met de moeder van Hannah.

Aan het einde van het seizoen is er nog een andere aanwijzing voor Hannah’s potentiële zwangerschap. We hebben het hier over de ‘11 reasons why not list’ die mevrouw Baker aan Clay geeft.

De laatste redenen op deze lijst gaan over Hannah, die een verschil zou kunnen maken is andermans leven. En die andere persoon zou zomaar eens haar ongeboren kind kunnen zijn.

Dit zijn uiteraard slechts theorieën. Maar hoe gek het misschien ook klinkt, het klinkt wél aannemelijk. Wellicht wordt dit allemaal duidelijk in het volgende seizoen.

Reageer op artikel:
Dit méén je niet: Deze nieuwe theorie over Hannah in 13 Reasons Why is mindblowing
Sluiten