Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 14 mei 2017

Deze nieuwe film à la Me Before You en The Fault In Our Stars wil je kijken

Sla de Kleenex maar vast in, want huilen is gegarandeerd. Jouw hart is al een klein beetje uit elkaar gescheurd na het kijken van The Fault In Our Stars en je ogen zijn nog opgezwollen van het huilen bij Me Before You, maar er is alweer een nieuwe film die je wilt kijken. Everything, Everything is namelijk de nieuwe tranentrekker die jij hoe dan ook wilt zien.

Vanaf 17 augustus is de film te zien in de bioscoop en kan jij kijken naar Everything, Everything. Tenminste als je nog iets ziet, want door het huilen wordt kijken natuurlijk steeds lastiger. Kruip daarom lekker op de bank met een dekentje, een lief vriendinnetje, veel eten en een wijntje. Je hebt het nodig.

Everything, Everything

Het verhaal is een verfilming van de gelijknamige bestseller van schrijfster Nicola Yoon. Het gaat over Maddy, een meisje die voor alles, alles (oké, de titel is hiermee uitgelegd) allergisch is. Ze heeft een niet werkend afweersysteem en daardoor is het voor haar erg gevaarlijk om naar buiten te gaan. Het gevolg: een eenzaam en afgezonderd leven.

Totdat er een nieuwe jongen naast haar komt te wonen. Hij neemt haar voor de eerste keer mee op avontuur en laat haar de wereld zien. Maar niet zonder gevolgen. Hier zie je de trailer:

Zit jij al te snotteren? Nog heel eventjes wachten en hij is in de bioscoop.

Deze film wil je ook zien: Liehief! Er komt een nieuwe adorable film met de hoofdpersoon uit Intouchables

Reageer op artikel:
Deze nieuwe film à la Me Before You en The Fault In Our Stars wil je kijken
Sluiten