Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 mrt 2017

Te cool! Deze nieuwe Urban Decay collectie wordt je nieuwe musthave

We worden altijd wild als we te horen krijgen dat er een héle nieuwe collectie make-up wordt gelanceerd. Maar dit is een zeer speciale. Deze Urban Decay collectie ziet er niet uit als het design dat je van het merk gewend bent. Deze collectie is heel cool en daarom je nieuwe musthave:

Een geheel nieuwe Urban Decay collectie?

Jep, een heel nieuwe collectie van Urban Decay. En niet zomaar eentje. Het is een samenwerking met Jean-Michel Basquiat. Dat houdt in: prachtige palletten versierd met graffiti in kekke kleurtjes.

De inspiratie voor de kleuren van de oogschaduw, blushes, lipsticks en eyeliners komt niet uit de lucht vallen. Het zijn namelijk de kleuren die Jean-Michel in zijn kunstwerken gebruikt. Maar dat is niet het enige. De palletten zijn versierd met zijn bekendste werken en héél exclusief. Want deze collectie is maar beperkt verkrijgbaar.

Tel even 165 dollar neer (zo’n 152 euro) en de gehele collectie is van jou. Naast dat je iets super unieks bezit, heb je ook nog eens design in je huis.

Urban Decay X Jean-Michel Basquiat

De collectie bevat twee oogschaduw palletten: God Griot met acht nude tinten en de Tenant met acht felle kleuren:

De blush pallette heeft niet alleen een prachtige blush, maar ook een bronzer en highlighter. Precies wat we nodig hebben om onze wangetjes te laten stralen. De eyeliners zijn waterproof en hebben het design van een kunstig potlood. Ze zijn er in de opvallende kleuren blauw, geel en rood:

De exclusieve lipstick kleuren zijn magenta, sienna en taupe. Stuk voor stuk prachtige kleuren die jij op je lippen kunt rocken:

Vanaf 20 april kun je proberen één (of meerdere) van de producten van de coole collectie te bemachtigen. Schrijf je alvast hier in om op de hoogte te blijven.

Heb je deze ook al gezien? Wauw! Urban Decay komt met nieuwe lipstick topcoats en ze zijn prachtig

Reageer op artikel:
Te cool! Deze nieuwe Urban Decay collectie wordt je nieuwe musthave
Sluiten