Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 6 feb 2018

Dit nieuwe Urban Decay Naked Eyes Palette is hét valentijnscadeau voor jezelf

Mogen we even zeggen dat Urban Decay ontzettend lekker bezig is? Waren we een paar dagen geleden helemaal in de wolken van een nieuw highlighter palette, werden we in nóg hogere sferen gebracht toen we hoorden over deze concealer. En met dít nieuwe oogschaduwpalette mogen we ons al helemaal gelukkig prijzen.

Een Urban Decay Naked Eyes Palette is er eentje die je sowieso in je make-upcollectie wil hebben. Nu Valentijnsdag eraan komt, kun je je met dit nieuwe pronkstukje flink verwennen. Het gaat om het Urban Decay Naked petite Heat palette.

Nieuw Urban Decay Naked Eyes Palette

Urban Decay heeft nog niet zo heel lang een palette genaamd Heat. Het doosje zit vol met bruinige, roestkleurige tinten. Op deze koude winterdag krijgen we het daar in ieder geval wel ontzettend heet van.

Maar het palette is eigenlijk veel te groot om ergens mee naartoe te nemen. Daarom komt het merk met een petite-variant. Eentje met de mooiste kleuren van het origineel in een kleiner palette.

urban decay naked eyes palette

Het petite Heat palette heeft natuurlijk ook een kleinere prijs. Op de website van Urban Decay is het palette voor iets meer dan 20 euro al voor jou. Helaas is het zusje nu uitverkocht, maar we weten bijna zeker dat het palette binnenkort weer te verkrijgen is.

Fingers crossed.

Urban Decay

Reageer op artikel:
Dit nieuwe Urban Decay Naked Eyes Palette is hét valentijnscadeau voor jezelf
Sluiten