Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 28 november 2017

YES! Deze nieuwe video van Pitch Perfect 3 is ge-wel-dig

Over drie weken is het zover. Wij staan te popelen: Pitch Perfect 3 komt in de bioscoop. De Bellas zullen in de film wat proberen te maken van hun leven na het afstuderen en dat blijkt toch niet zo gemakkelijk. Wij hebben hier alvast een geweldig stukje uit de film, zodat je enthousiast kunt worden:

Pitch Perfect 3, yay

Het is eindelijk zo ver op 22 december. De premiere van Pitch Perfect 3 staat al in onze agenda en de film belooft fantastisch te worden. Nadat we de trailer al hebben gezien, worden we nu beloond met een hilarisch stukje uit de film.

Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas allemaal hun eigen weg. Op een gegeven moment krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de nerdy girlsquad nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken. En ze staan voor lastige beslissingen.

Deze video is de bom

Denk Fat Amy, Beca, hoge tonen, hilarische one liners en een hoop sarcasme. Deze derde versie van de pitchers heeft wel een droevig randje: het is het afscheidsoptreden dat we van de a capella meiden zullen zien. Deze video is in elk geval de bom en wij kunnen niet wachten tot we in een scheur liggen in de bios.

LEES OOK: Voor Kerstmis is een Frozen-kerstliedje gemaakt dat je de hele dag wil zingen

Reageer op artikel:
YES! Deze nieuwe video van Pitch Perfect 3 is ge-wel-dig
Sluiten