Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 25 juni 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 26

Het is weer maandag en de folders staan bomvol leuke aanbiedingen. Het wordt prachtig weer deze week en met deze musthaves van de Aldi en de Lidl kom jij je tijd wel door. Relax op een airlounger of strijk met je Ibiza-handdoekje neer op het strand. Met in je hand een glaasje rosé, of twee.

Folder aanbiedingen van Lidl

Met de hittegolf die ons later deze week te wachten staat is het wel belangrijk om genoeg te blijven drinken. Gelukkig is bij de Lidl deze week heerlijke rosé in de aanbieding en betaal je maar 5 euro voor twee flessen.

Met een glas rosé in je hand geniet je nog meer van de zon en al helemaal als je op deze airlounger ligt. Je neemt hem makkelijk mee en vult hem binnen één seconde met lucht. Deze week is hij in de aanbieding voor maar 10 euro.

folder aanbiedingen

Heb jij nog wel plek voor je schoenenverzameling in huis? Op deze schoenen carroussel passen maar liefst 48 paar schoenen. Je kunt hem deze week bij de Lidl kopen voor maar 20 euro.

Lidl heeft tegenwoordig elke week een ander thema in de folder en dat is deze keer Amerikaans eten. De winkelketen verkoopt daarom deze week cheesecake spread en nog twee heerlijke varianten (chocolade en kaneel) voor maar 1,70 per pot en dat lijkt ons heerlijk.

folder aanbiedingen

Folder aanbiedingen van Aldi

Heb jij al leuke plannen deze zomer? Als je naar de zee gaat kun je niet zonder mega grote Ibiza handdoek om op te liggen. De Aldi verkoopt er deze week een voor 13 euro en hij is verkrijgbaar in drie verschillende printjes.

Zzz… zzz… vooral ’s nachts draai je volledig door als je weer zo’n irritante mug op je af hoort komen. Dat hoeft nooit meer te gebeuren als je op een anti muggenkussen slaapt. Briljant. Deze week is hij bij de Aldi in de aanbieding voor maar 8 euro.

folder aanbiedingen

Is voor de zoveelste keer je telefoonscherm kapot gevallen? Dan kun je net zo goed een goedkopere smartphone kopen in plaats van weer zo’n dure iPhone. Bij de Aldi kun je deze week een Honer telefoon kopen voor maar 149 euro.

Niet alleen telefoons, ook tablets van Apple zijn hartstikke duur. Wil je een tablet maar niet de hoofdprijs betalen? Bij de Aldi verkopen ze er deze week een voor 199 euro. Hebben.

folder aanbiedingen
Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 26
Sluiten