Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 9 apr 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij Aldi, Lidl, Big Bazaar, Xenos, Hema en Action van week 15

Na een fantastisch weekend is de maandag altijd extra zwaar. Maar het begin van een nieuwe week, betekent ook een nieuwe week vol met heerlijke kortingen, acties en deals bij je favoriete budget winkels. Zet je koopjesjagers-modus maar vast aan.

Ben je benieuwd wat je deze week te wachten staat? Kijk dan snel hieronder de highlights uit de folder van de Action, Lidl en de Aldi van week 15.

Folder Aldi

Voor ladies met een rommelig huis, óf voor de dames met weinig opbergruimte is dit hét accessoire voor in je huis. Voortaan geen paniek meer als er onverwacht gasten over de vloer komen, want jij stopt je rommel gewoon hup je nieuwe krukje in.

Bij Aldi kun je namelijk dit krukje met opbergruimte scoren. Super chill.

Folder Xenos

Ga jij deze zomer tal van festivals af of ga je romantisch met je lover kamperen? Dan ben je misschien nog op zoek naar een tent. Deze tropische variant heb je in ieder geval binnen no time terug gevonden tussen de andere tenten.

In de categorie ‘Super cool’ heeft Xenos ook een Suikerspin machine in de folder staan. Te gek voor als je een feestje geeft. Of als je op suikerspinnen wil trakteren op je werk.

Folder action

De zomer komt eraan en dat betekent picknicken met je girls. Maar na een uurtje op een kleedje in het park te hebben gelegen, heb je waarschijnlijk een behoorlijke houten kont. En is er geen enkele positie meer die lekker zit. Daarom is hier de oplossing in de Action folder. Namelijk de Air Lounger. Bril-jant.

Folder Hema

Hema heeft deze week iets in de aanbieding waar ons meisjeshart sneller van gaat kloppen. Holografische make-up. Vooral deze kwast heeft ons hart gestolen.

Folder Big bazar

Te cute! Big Bazar heeft iets briljants in de folder. Namelijk een huisdier rugzak. Nu hoef je je geliefde Poekie of Minoes nooit meer te missen. En als je een hondje hebt, die niet vooruit is te branden, dan is dit ook een geniale oplossing.

Folder Lidl

Die suikerspin machine maakt je feestje natuurlijk al heel leuk. Maar wat je party pas echt compleet maakt is een Piñata. En laat je die nou net deze week kunnen kopen bij Lidl. Maakt helemaal niet uit als je niet jarig bent, dit is al genoeg reden voor een feestje.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij Aldi, Lidl, Big Bazaar, Xenos, Hema en Action van week 15
Sluiten