Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 3 jul 2018

Mwuahaha! Dankzij de nieuwe WhatsApp functie heb jij álle macht

Het is maar goed dat andere mensen niet de appjes tussen jou en je girlsquad kunnen lezen. Maar even een momentje voor de geweldige app zelf: WhatsApp heeft een functie geïntroduceerd die totáál niet WhatsApp is. En toch moet je erover weten. Hier lees je waarom.

De nieuwe WhatsApp functie is een beetje gek, maar ook hartstikke geniaal. Vooral als je je besties eens op de stang wil jagen. Dat jullie groepschat fantastisch is staat vast. Maar dit maakt het nog grappiger.

Nieuwe WhatsApp functie

Oké, even over die WhatsApp functie en wat het nu precies is. De app introduceert dus een nieuwe feature voor je groepschats. Je kunt nu een chat openen en vanzelfsprekend de beheerder zijn. Maar wat is er veranderd? Jij mag degene zijn die de berichten stuurt.

En dat levert iets geniaals op: jouw besties kunnen niets terugsturen. Hierdoor wordt de app eenrichtingsverkeer, wat natuurlijk best raar is voor een communicatie-app. Maar daarom is het des te grappiger dat je vriendinnen ineens niet kunnen antwoorden.

Waarom deze nieuwe WhatsApp functie bestaat

Maar even serieus, eigenlijk is de functie in het leven geroepen om juist niet over koetjes en kalfjes te praten. Ehhhhhh, dat is wat jullie het liefst wél doen. Stiekem is het bedoeld voor groepen waarin belangrijke informatie en aankondigingen wordt gedeeld.

Nu we het er toch over hebben… Dit klinkt best geniaal voor je volgende huisfeestje. Zo heb je alle informatie in één app zonder dat iedereen eroverheen praat.

Reageer op artikel:
Mwuahaha! Dankzij de nieuwe WhatsApp functie heb jij álle macht
Sluiten