Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 7 jun 2020
Leestijd: 1 minuut

Cocktail-lovers opgelet: Licor 43 komt met een nieuwe, zomerse cocktail

Helaas hebben we deze week alleen maar regen, hagel en onweer. Maar je kent vast de uitdrukking ‘na regen komt zonneschijn’. En wat hoort er bij zonneschijn? Precies ja, een overheerlijke cocktail. En laten wij die nou net ontdekt hebben. Licor 43 komt namelijk met een nieuw drankje: de ready-to-drink cocktail, Licor 43 Fresco.

Je hoeft dus zelf niet meer na te denken hoe jij je drankje het beste in kan delen, dat heeft Licor 43 al voor je gedaan. Hoe handig is dit? Wij kunnen niet wachten om dit zomerse drankje te mogen proeven. De nieuwe variant is vanaf deze week verkrijgbaar in onder andere de Nederlandse supermarkt.

Cocktail Licor 43 Fresco

Licor 43 Freso is een heerlijk, bruisende cocktail. Je zult absoluut de smaak van het klassieke drankje Licor 43 herkennen, alleen is de Fresco Licor 43 gemist met echt fruitsap. Deze combinatie is perfect voor een zomers drankje. Fris en zoet in één cocktail. En guess what, wanneer je toe bent aan wat afwisseling, heb je geluk. De cocktail is namelijk in twee smaken verkrijgbaar: Lemon en Berry.

Lemon en Berry

De Lemon-variant is te herkennen aan de citrus- en vanilletonen. De Berry-variant smaakt naar een mix van bessen, frambozen, bosbessen en een vleugje citrus. Bij beide varianten proef je je favoriete drankje (Licor 43) natuurlijk goed. Één ding is zeker, beide smaken klinken goddelijk, niet?

Feestje op de planning?

Deze cocktail lijkt ons hét perfecte drankje tijdens een zomers feestje of een heerlijke bbq met de meiden. Binnenkort iets op de planning? Vergeet dan niet deze frisse cocktail in te slaan, want het maakt het zomerse gevoel helemaal compleet.

Lees ook: Dit is hoeveel calorieën je favoriete cocktails bevatten

Reageer op artikel:
Cocktail-lovers opgelet: Licor 43 komt met een nieuwe, zomerse cocktail
Sluiten