Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 17 jan 2018

NIEUWS! Dit zijn de koppels die meedoen aan Temptation Island 2018

De afgelopen dagen werden de verleidsters en de verleiders al bekend gemaakt. En nu zijn ook de koppels bekend die meedoen aan Temptation Island 2018.

Tja, eigenlijk vraagt iedereen die ooit naar Temptation Island heeft gekeken zich af waarom je daar als koppel in godsnaam mee zou doen aan het programma. Want relatie kan kapot gaan en mensen gaan vreemd. Bovendien kom je nooit hetzelfde van het eiland af als dat je er heen ging.

Maar déze koppels hebben wel zoveel lef dat ze meedoen aan Temptation Island dit jaar.

Deborah (25) en Tim (30) (BE)


Deborah en Tim kennen elkaar nu drie jaar. Ze leerden elkaar kennen in de Coolcat, waar Deborah werkte en waar Tim een shirt kwam kopen.

Ze hebben een botsend karakter. Tim is een feester en stond vroeger bekend als de playboy van zijn woonplaats Aalst. En Deborah is een perfectionistische planner.

De regel tijdens Temptation: Tim moet in het zwembad altijd zijn handen boven water houden…

Nooit meer nieuws over Temptation Island missen en alle roddels volgens? Volg deze Facebook pagina

Megan (18) en Kevin (22) (BE)


Dit koppel kent elkaar een jaartje. Ook dit koppel heeft botsende karakters. Kevin is iemand die graag in het nachtleven duikt en koppig en arrogant uit de hoek kan komen. Megan is juist een huismusje. Maar, ze heeft wel een pittig temperament.

Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al enkele misstappen heeft begaan. Vijf om precies te zijn. En nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen…

Is dit koppel gedoemd om te mislukken?

Jeremy (23) en Vanessa (23) (NL)

Jeremy en Vanessa zijn al zes jaar samen. Jeremy werkt als havenoperator terwijl Vanessa een echte smartcookie is, ze studeert namelijk rechten.

Er is hier nog niemand vreemd gegaan, maar tijdens hun relatie heeft Jeremy wel intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen. Vond Vanessa niet echt chill.

Daniëlle (20) en Mezdi (20) (NL)


Daniëlle en Mezdi leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje. Mezdi heeft een opvliegend karakter. Vooral als een andere man aandacht geeft aan Daniëlle springt Mezdi uit zijn vel.

Hoewel Mezdi zo jaloers is, is hij toch echt de persoon die een misstap heeft begaan. Meerdere misstappen. En hij vindt het ook best lastig om niet met andere vrouwen te zoenen tegenwoordig.

Daniëlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is.

Hier een video waarin alle koppels worden voorgesteld:

Presentator Rick Brandsteder heeft al verklapt dat niet alle stellen in dezelfde formatie terug naar huis keren. Wie denk jij dat deze ultieme relatietest niet zullen overleven?

Reageer op artikel:
NIEUWS! Dit zijn de koppels die meedoen aan Temptation Island 2018
Sluiten