Dit de nieuwste beautylanceringen waar jij deze maand je geld aan wilt spenderen

Iedere maand komen er weer zoveel nieuwe beautylanceringen op de markt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig komt daar Beautify to the rescue: we hebben alles voor je getest. Wat ons betreft zijn dit de blijvertjes van dit moment.

De nieuwste beautylanceringen van deze maand

Van fijne skincare tot bizar mooie make-up: maart laat ons beautyhart weer sneller kloppen. Ontdek de nieuwe voorjaarslanceringen en check of jouw nieuwe favoriet er tussen zit.

beautylanceringen
Nars Cool Crush Hot Fix Cheek Palette, €49
Kunnen we ooit genoeg highlighters hebben? Wij denken van niet. Vooral niet als ze in zo’n heerlijk palette als deze nieuwe van Nars komen. De vier kleuren kun je ook gebruiken als bronzer of blush. En zoals bij bijna alle Nars producten: ze staan supermooi bij iedere huidskleur.

beautylanceringen
Dyson Corrale Stijltang, €499
Tech merk Dyson maakt alleen maar dingen waar we héél hebberig van worden. Van stofzuigers waar iedereen blij van wordt tot deze nieuwe stijltang. Hij is draadloos, mag mee in het vliegtuig en door de speciale buigbare platen (mind is blown) wordt het mogelijk je haar te stylen zonder extreme hitte te gebruiken. Nu nog even sparen.

beautylanceringen
Essence Bloom Baby Bloom Nectar Lipgloss, € 3,99
Gloss is helemaal terug en dat weten ze ook bij Essence. In de nieuwe trendcollectie zit in een superfijne Nectar Lipgloss die niet alleen een mooi effect geeft, maar ook de lippen verzorgt door middel van Vitamine E en jojoba-olie.

beautylanceringen
Primark Wellness Body Cream, €4
Primark heeft een nieuwe wellness collectie gelanceerd waar well being heel belangrijk is. Niet alleen voor degene die de producten koopt, maar ook voor de rest van de wereld. Met het nieuwe Primark Cares initiatief nemen ze hun verantwoordelijkheid voor duurzaamheid en bescherming van het milieu. Alle producten in deze collectie zijn dan ook gemaakt van biologisch katoen, duurzame of gerecyclede materialen, waaronder ook deze vegan Body Cream.


Bourjois Little Round Pot, € 11,99
Grote kans dat het ook jouw eerste oogschaduws waren: de gekleurde potjes van Bourjois. Ze worden nu opnieuw gelanceerd en ze zijn net zo leuk als vroeger. De nieuwe formule zorgt ervoor dat ze beter blijven zitten, een hogere pigmentatie hebben en makkelijker te blenden zijn. Ze zijn verkrijgbaar in zestien kleuren, dus er zit er sowieso eentje voor je bij.

beautylanceringen
Laura Mercier Caviar Eye Colour in Burgundy, €31
Ken je de Caviar Sticks van Laura Mercier al? De oogschaduwen in potlood vorm zijn ideaal voor een snelle touch up. Of, één van onze favoriete beautytips, gebruik hem alleen een beetje in je binnenste ooghoek voor een frisse blik in een handomdraai. Deze maand worden er veertien nieuwe kleuren gelanceerd waar wij héél blij van worden.

Lees ook: