Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 16 jan 2018

Griezelen gegarandeerd: Dit zijn de nieuwste horrorfilms van 2018

Onlangs kon je op Beautify de nieuwste trailer van Slender Man zien. Als je na deze beelden nog rustig kan slapen en niet overal het licht aan hoeft te doen, dan hebben nog wel een paar nieuwe films voor je waar je van gaat smullen.

Want het wordt weer flink griezelen in 2018. Al helemaal met deze nieuwe horrorfilms.

Insidious: The Last Key

Insidious-fans hebben hier even op moeten wachten. Het vierde deel borduurt voort op het derde deel en draait inmiddels in de bioscopen. Dit keer speelt de film zich voor het grootste deel af in Mexico en het heeft allemaal te maken met een kwade geest. Omg.

Truth or Dare

Lucy Hale, wie je misschien kent van Pretty Little Liars, speelt dit keer in een film die een tikkeltje spannender is dan PLL. Voor haar eigen bestwil is het slim om mee te spelen met het spel truth or dare. Als ze niet met het spelletje meespeelt, dan gebeurt er iets heel naars. Wordt verwacht in mei.

A Quiet Place

Deze horrorfilm zit vol met bekende sterren, zoals Emily Blunt en John Krasinski. Als echte horrorkenner weet je dat dat niet vaak voorkomt. De film speelt zich af op een boerderij die te maken krijgt met buitenaards kracht. Je kunt de film zien in april.

The Grudge

The Grudge is niet nieuw. Maar de versie die er aan zit te komen dit jaar, die natuurlijk wel. De vorige versies werden wereldwijd zó goed ontvangen, dat het tijd is voor een remake. Wordt verwacht ergens eind dit jaar.

Halloween

Ook films met de naam Halloween zijn al vaker verschenen. Maar dit jaar zal het de allerlaatste worden, naar alle waarschijnlijkheid. Logischerwijs speelt de film zich af in Halloween-sferen. De film komt uit ergens eind oktober.

The Nun

The Nun gaat over een priester die de mysterieuze dood van een non moet onderzoeken. De film speelt zich af in Rome en is naar alle waarschijnlijkheid in de zomer te zien in de bioscoop. Dat wordt zweten van de spanning. Sowieso.

The Little Stranger

Na komende zomer wordt de film The Little Stranger verwacht. Deze film gaat over een arts die gebeld wordt door een familie die achtervolgd wordt door iets dat nog erger is dan de dood. Heftig.

Reageer op artikel:
Griezelen gegarandeerd: Dit zijn de nieuwste horrorfilms van 2018
Sluiten