OMG: was het in de eerste aflevering al duidelijk dat Nikkie de winnaar zou worden van dit seizoen WIDM?

De mol van dit seizoen WIDM haalde allemaal riskante molstreken uit. Jeroen verstopte geld, bracht de kandidaten op verkeerde antwoorden en haalde zelf achter de deelnemers hun rug om troeven weg. Maar dit bleef niet onopgemerkt bij één kandidaat. Was het hierdoor al duidelijk dat Nikkie de winnaar zou worden van dit seizoen WIDM?

Nikkie heeft zich namelijk als enige omgedraaid in de opdracht ‘Achter je rug om’.

De opdracht ‘Achter je rug om’ zorgde voor Nikkie als winnaar WIDM

Tijdens deze opdracht in de eerste aflevering van WIDM moesten de kandidaten langs een rij met vijf bakjes lopen richting een oud-mol. In het eerste bakje lag een groene vrijstelling, in de tweede een joker, in het derde bakje lag een biljet van 250 euro, in het vierde bakje ook en het laatste bakje was leeg. De kandidaten werden aan het einde van de bakjes aangesproken door een oud-mol. Daarna mochten ze teruglopen en één troef uit een bakje halen.

Tijdens het praten met de oud-mol heeft de mol van dit seizoen WIDM het eerste bakje met de groene vrijstelling leeggehaald. Terwijl dit gebeurde keek Nikkie om en daar heeft ze Jeroen gezien. Deze actie heeft ervoor gezorgd dat Nikkie de winnaar is van dit seizoen WIDM.

Nikkie zegt namelijk in een gesprek met Rik tijdens de finale: “Ik heb mijn roomie, Jeroen, daar gezien. Ik zie een schim van Jeroen en het eerste wat ik denk is, wat doet hij daar nou?!”

Vervolgens legt ze wel uit dat ze nog erg aan het twijfelen was na deze gebeurtenis. Het blijft WIDM en daarbij gebeurd er niet zomaar iets. Ze bleef twijfelen tot aflevering zeven, hier viel Peggy af – dit was Nikkie haar eerste keuze als mol. Toen wist ze pas zeker dat ze het goed had gezien.

Nikkie doneert het gewonnen geld aan KWF

Nikkie is de winnaar van dit seizoen WIDM. Ze heeft besloten om de 12.580 euro die ze gewonnen heeft te doneren aan KWF Kankerbestrijding. Dit hangt voornamelijk samen met het overleiden van haar broertje Mikai aan een zeldzame vorm van kanker. Een ontzettend mooi gebaar.

De eerste keer dat Nikkie meedeed aan het programma WIDM in 2018 moest ze de opnames vroegtijdig verlaten omdat het slecht ging met haar broertje. Via Instagram schrijft Nikkie dat ze hoop haar broertje met deze winst trots te hebben gemaakt.

Lees ook: Huh? NikkieTutorials zou in The Vampire Diaries spelen, maar om déze reden ging dat niet door

Reageer op artikel:
OMG: was het in de eerste aflevering al duidelijk dat Nikkie de winnaar zou worden van dit seizoen WIDM?
Sluiten