Té leuk! NikkieTutorials en Roxeanne Hazes werken samen aan een ‘geheim’ project

Ben jij een fan van Roxeanne Hazes? En ben jij dol op alle beauty-adviezen en vlogs van Nikkie de Jager aka NikkieTutorials? Dan hebben we goed nieuws. De twee hebben de handen ineen geslagen en werken samen aan een ‘geheim’ project. En Beatify zou Beautify niet zijn als we niet al het een en ander met jullie zouden delen..

Een ding weten we bijna wel zeker: het heeft met beauty te maken.

Samenwerking Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager

Voor de oplettende kijker én volger van Roxeanne Hazes op Instagram, zag je al dat een ze prachtige make-uplook showde in haar Instagram-stories. Maar naast het feit dat ze er beeldig uitzag, deelde ze ook meteen een te leuke boodschap: “Vandaag ga ik iets heel leuks doen met the queen, de leukste NikkieTutorials.”

Bron: Instagram

Helaas deelde de zangeres niet wat ze dan ook daadwerkelijk gaat doen met Nikkie de Jager, maar wat dat dan ook mag zijn – ze heeft er in ieder geval reuze zin in. Wij zijn nu natuurlijk mega benieuwd, zullen we Roxeanne Hazes binnenkort in een vlog van onze make-upster Nikkie de Jager zien?

Enthousiaste Nikkie

Ondanks het feit dat Nikkie de Jager niets expliciets over de samenwerking heeft gedeeld, lijkt ze wel heel enthousiast. Ze deelde namelijk op Instagram dat ze een leuke dag achter de rug heeft. Zo zei ze: “Weer terug naar huis, na een geweldige dag”. Wij zijn heel erg benieuwd wat die twee voor geheimzinnigs aan het uitspoken zijn. Wordt vervolgd.

Samenwerkingen Nikkie

De bekende beauty-goeroe is lekker aan de weg aan het timmeren, als je het ons vraagt. Zo heeft ze een tijdje geleden ook al een andere samenwerking opgezet samen met Beauty Bay. Dit beautymerk heeft samen met Nikkie een prachtig oogschaduwpalette uitgebracht. Lekker bezig Nikkie!

Lees ook: Dé pro tips van Nikkie Tutorials om je foundation er niet cakey uit te laten zien

Reageer op artikel:
Té leuk! NikkieTutorials en Roxeanne Hazes werken samen aan een ‘geheim’ project
Sluiten