Wil je weten: NikkieTutorials krijgt haar eigen documentaireserie op YouTube (!)

Gisteren werd het bekendgemaakt op haar eigen Instagram-pagina – NikkieTutorials (Nikkie de Jager) werkt als 2,5 jaar aan de documentaireserie die eraan zit te komen. De documentaire gaat ‘Layers of me’ heten, de kijkers krijgen een klein kijkje in haar privéleven als beautyvlogger. We zijn benieuwd.

De vierdelige serie is al heel snel te zien.

De documentaireserie ‘Layers of me’ van NikkieTutorials

NikkieTutorials haar eigen serie zal bestaan uit vier delen. De afgelopen 2,5 jaar is ze hiermee bezig geweest. Ze laat zowel de hoogte- als dieptepunten zien van haar carrière. Dit is best uitzonderlijk voor Nikkie, ze laat namelijk normaal niet veel van haar privéleven zien, in haar video’s.

NikkieTutorials praat over haar pest-verleden, over haar broertje Mikai die overleden is aan kanker en alle mooie dingen aan haar beroep. Zoals haar mooie, maar moeilijke coming-out als transvrouw en haar liefdesleven met haar verloofde Dylan.

De documentaireserie is gemaakt door een goede vriendin van Nikkie, Linda Hakeboom. Ze leerde documentairemaker Hakeboom ruim drie jaar geleden kennen tijdens de opnames van het programma The Big Escape en de twee raakten bevriend. Zo ontstond ook het idee om het leven van NikkieTutorials vast te leggen. NikkieTutorials maakte dit grote nieuws gisteren bekend op haar eigen Instagram-account:

Releasedatum documentaireserie

De serie is als op 28 (!) december te zien op YouTube – helemaal gratis. De overige drie afleveringen zullen de maandagen daarna te zien zijn. Zo kan je elke week een deel bekijken. Als je een premium account hebt, dan kan je alles in één keer doorkijken. Jij beslist, heb je het geduld om steeds een week te wachten – of niet 😉

Hier kan je alvast de trailer bekijken:

Reacties op de serie van NikkieTutorials

De reactie op Nikkie haar release zijn allemaal ontzettend lovend. Bekendheden zoals Patrick Starr, Jessie Maya, Chantal Janzen, Roxeanne Hazes en nog veel meer zijn ontzettend enthousiast over de aankomende documentaireserie van NikkieTutorials. Iedereen kijkt uit naar 28 december wanneer we de serie kunnen gaan bekijken.

Lees ook: Disappointing? NikkieTutorials reviewt de nieuwe KYLIE X GRINCH collectie

Reageer op artikel:
Wil je weten: NikkieTutorials krijgt haar eigen documentaireserie op YouTube (!)
Sluiten