NikkieTutorials en Selena Gomez praten over beauty en exen

YouTuber NikkieTutorials, wie kent haar niet? Iedere week brengt Nikkie een nieuwe video uit op haar YouTubekanaal, maar deze week met een wel hele bijzondere gast. Na eerder Rihanna, Katy Perry, Kim Kardashian én Lady Gaga in haar make-upstoel te hebben gehad, is het nu de beurt aan Selena Gomez.

Benieuwd waar ze het allemaal over hadden? Lees dan snel verder.

NikkieTutorials en Selena Gomez

In de nieuwste video maken Selena en Nikkie zich op met de producten die ze allebei in de afgelopen tijd hebben uitgebracht. Selena kwam met haar beautylijn Rare Beauty en Nikkie bracht samen met Beauty Bay een oogschaduwpalet uit.

Je merkt meteen op dat Nikkie ook echt met iedereen een fantastische klikt heeft. Zo ook met Selena – ze lijken het heel gezellig samen te hebben, waarbij het voelt alsof je naar twee vriendinnen aan het kijken bent.

Ze steken elkaar een hart onder de riem en wanneer Nikkie over de overval praat, is Selena heel meelevend en één en al oor.

Een van de reacties onder video was ook: “De manier waarop Selena alles stillegt zodat Nikkie haar gevoelens kan delen is fantastisch. Sommige mensen met zo’n groot platform horen het liefst alleen zichzelf praten, maar Selena geeft anderen een stem.” Mee eens? Kijk de video hieronder.

Exen Selena Gomez

De twee hebben het niet alleen over beauty en Nikkie haar leven maar ook over het liefdesleven van Selena. Ze geeft toe helemaal geen behoefte te hebben aan vriendjes, ondanks ze in haar liedjes wel heel veel daarover zingt.

Huh? Selena vertelt in de video dat ze wel degelijk muziek daarover uitbrengt maar daar eigenlijk niets van meent. Ze vindt mannen maar een hoop werk. Al haar exen denken dan ook dat ze gek is volgens haar. Maar wij vinden van niet hoor, you rock girl!

Lees ook: Beautylovers opgelet: het allereerste Make-up Museum ter wereld is geopend in New York

Reageer op artikel:
NikkieTutorials en Selena Gomez praten over beauty en exen
Sluiten