Disappointing? NikkieTutorials reviewt de nieuwe KYLIE X GRINCH collectie

Iedere week brengt Nikkie de Jager op haar YouTubekanaal NikkieTutorials weer een nieuwe video uit. Deze week heeft ze de nieuwe collectie van KYLIE COSMETICS X GRINCH uitgeprobeerd in een review/play with me video. Zelf vertelt Nikkie dat ze dit soort video’s niet zo vaak doet, maar het zien van de nieuwe collectie heeft ze aan haar volgers op Instagram gevraagd of ze dit zal doen.

Uit de poll kwam bijna 100% ‘ja’ – dus Nikkie ging aan de slag.

NikkieTutorials review KYLIE X GRINCH collectie

Wij delen Nikkie haar mening graag met jullie, want stiekem zijn we toch wel benieuwd naar de nieuwe collectie KYLIE X GRINCH.

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

Laten we meteen beginnen, Nikkie probeert het eyeshadow pallet, een shimmer eyeglazes, een eyeshadow stick, een bronzer, een highlighter en een liquide liner. Om zoveel mogelijk van het pallet te kunnen laten zien maakt Nikkie twee verschillende oog looks. Waaronder een groene look, waarvan je weet als je Nikkie-fan bent, dat ze daar echt niet van houdt. Wij zijn benieuwd.

De oogschaduw van de KYLIE X GRINCH collectie

Nikkie begint met haar ene oog, waar ze een groene look maken. Nikkie is heel blij met de hoeveelheid pigment die in de oogschaduw zit. Er komt alleen veel make-up los als ze het op haar oog doet, het poeder komt zowel op haar wangen terecht als dat het verdeelt wordt over alle andere kleuren in het pallet. Een klein minpuntje volgens Nikkie aan dit oogschaduwpallet uit de KYLIE X GRINCH collectie.

Daarnaast is NikkieTutorials ook niet blij met de manier waarop de goede matte kleur doet op haar oog, op een of andere manier komt er een lichtere vlek in het midden van de oogschaduw. Nikkie heeft geen idee waardoor dit komt. Verder is ze wel heel tevreden met de glitter groen – deze is heel intens. Nikkie: “Omg, omg, omg – I hate green so this is saying a lot”.

Voor het andere oog gebruikt Nikkie de meer neutrale en roze kleuren. Aan deze kant heeft ze de problemen van de matte oogschaduw niet. Als ze de eyeshadow stick gebruikt gebeurt er niet zoveel – Nikkie: “I expected more…”. Ook de roze glitter oogschaduw valt tegen, deze is veel minder intens dan de groene. Voor dit oog gebruikt ze ook de liquide eyeliner, deze heeft een olijfgroene kleur.

Het gezicht

Met de blush in Nikkie eigenlijk heel tevreden, de blush uit deze KYLIE X GRINCH collectie is volgens haar alleen heel intens roze. Hier moet je van houden, NikkieTutorials heeft liever een meer peach-achtige kleur voor haar blush – hier moet je dus op letten als je deze wilt aanschaffen.

Nikkie is erg verrast over de highlighter uit de KYLIE X GRINCH collectie. Het is een heel lichtroze kleur met een groene gloed. Toch is het volgens haar niet echt ‘groen’ – het is heel licht en wearable.

NikkieTutorials over de lipproducten

In de nieuwe KYLIE X GRINCH collectie zijn ook een aantal lipproducten. Nikkie kiest voor een rode lippenstift, die bijna koraalrood is. Ze begint met het omlijnen van haar lippen waarbij ze vertelt dat ze Kylie haar lippotloden een van de beste vindt op de markt. Zo ook die uit deze collectie. Over de lipproducten is Nikkie heel tevreden.

Over het algemeen is Nikkie dus tevreden over de producten, ze vindt ze alleen een beetje saai. Ze had meer van Kylie Cosmetics verwacht. Hier kan je de hele video van NikkieTutorials bekijken:

Lees ook: NikkieTutorials en Selena Gomez praten over beauty en exen

Reageer op artikel:
Disappointing? NikkieTutorials reviewt de nieuwe KYLIE X GRINCH collectie
Sluiten