Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 3 nov 2020

Om déze reden zou NikkieTutorials eigenlijk SanneTutorials heten

Nikkie de Jager aka NikkieTutorials, kwam afgelopen januari 2020 uit de kast als transgender. Dit liet ze aan de hele wereld weten door het te vertellen in een video op haar YouTube-kanaal. Dit was dan ook groot nieuws. Maar nu onthult de YouTube-ster weer iets nieuws – hoe haar moeder haar had genoemd als ze in het lichaam van een meisje was geboren.

En nee, dat is niet Nikkie ;-).

NikkieTutorials

Sinds kort is er een trend op TikTok waarbij mensen zich voorstellen met hun ‘almost names’. Dit zijn namen die zij bijna bij hum geboorte hadden gekregen. En Nikkie zou Nikkie niet zijn, als ze hier niet lekker aan mee doet.

Maar nu ben je waarschijnlijk al te nieuwsgierig wat haar naam dan was als zij in een lichaam van meisje was geboren. Begrijpelijk. Dat waren wij ook. En guess what: wij kunnen het je vertellen.

‘Almost name’ van Nikkie de Jager

Zo schrijft ze in en TikTok-video: “Dus wat was mijn moeders originele ‘meisjesnaam’ voor mij?”. Waarna ze onthult: “Hoi, ik ben Sanne”, een erg Nederlandse Naam (legt ze aan uit aan haar miljoenen internationale volgers).

Dat wil dus betekenen dat we de YouTube-ster bijna hadden gekend als SanneTutorials. Klinkt ook niet gek, als je het ons vraagt. Hieronder zie je de video van Nikkie de Jager op TikTok, waarin zij haar ‘meisjesnaam’ heeft onthuld. Go Nikkie!

@nikkietutorials

hello guys it’s me SANNETUTORIALS 💀😂💛✨ ##foryou ##fyp

♬ оригинальный звук – ANGAILY👼🏼

Ondernemende NikkieTutorials

De bekende beauty-goeroe is lekker aan de weg aan het timmeren, als je het ons vraagt. Zo heeft ze een tijdje geleden een samenwerking opgezet samen met Beauty Bay. Dit beautymerk heeft samen met Nikkie een prachtig oogschaduwpalette uitgebracht. Daarnaast is ze nu ook bezig om samen met Roxeanne Hazes een ‘geheim’ project te starten. To be continued.. Lekker bezig, Nikkie!

Lees ook: Té leuk! NikkieTutorials en Roxeanne Hazes werken samen aan een ‘geheim’ project

Reageer op artikel:
Om déze reden zou NikkieTutorials eigenlijk SanneTutorials heten
Sluiten