Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 13 juli 2018

Puzzelkoningin! Je kunt je nu opgeven voor het NK Legpuzzelen en aan iedereen bewijzen dat jij de beste bent

Je concentratie wordt er oprecht beter van en voor veel mensen werkt het ontspannend: puzzelen. Ben jij de enige echte puzzelkoningin van de lage landen? Dan kun je je nu inschrijven voor de eerste kwalificatieronde van het NK Legpuzzelen. Eitje voor jou.

Als jij razendsnel de puzzelstukjes met een kantje sorteert en binnen één dag in je uppie een puzzel van tweeduizend stukjes afkrijgt is het Legpuzzel kampioenschap echt iets voor jou. Goed nieuws, je kunt je er nu voor opgeven samen met je beste vriendinnen.

Het NK Legpuzzelen van 2019

Bijna alle sporten hebben hun eigen kampioenschap en legpuzzelen mag natuurlijk niet worden vergeten. Om zeker te weten dat alleen de besten van de besten op 30 maart 2019 in de finale staan worden er kwalificatierondes georganiseerd in heel Nederland.

Tijdens de kwalificatieronde ga je samen met drie vriendinnen de strijd aan tegen andere vierkoppige teams en leg je zo snel mogelijk een puzzel van duizend stukjes van Jan van Haasteren. De vier teams die de puzzel als eerste af hebben zullen naar de finale gaan. Daar zullen tweehonderd mensen tegen elkaar strijden om de titel.

Op de website van het NK Legpuzzelen kun je je vanaf nu inschrijven voor de kwalificatierondes die dit najaar zullen plaatsvinden. De finale is op 30 maart 2019 in Roelofarendsveen en daar wil jij sowieso aan meedoen.

Reageer op artikel:
Puzzelkoningin! Je kunt je nu opgeven voor het NK Legpuzzelen en aan iedereen bewijzen dat jij de beste bent
Sluiten