Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 11 okt 2017

Vergeet glühwein: Deze kerst drink je een variant met gin

Een standaard wijntje, glaasje rosé of prosecco is zó 2016. De flessen drank hebben dit jaar allemaal bijzondere smaken en toevoegingen gekregen, zoals glitter. En zelfs bijzondere groottes. Next up: Twee soorten drankjes die je normaal apart van elkaar zou drinken met elkaar mengen. Zelf.

We mixen wel vaker twee soorten drankjes met elkaar; Cola met Bacardi, gin met tonic, whiskey met cola en wodka met Red Bull. Maar wijn en gin met elkaar mixen? Dat klinkt vreemd, maar wel interessant.

Gin en glühwein

Vergeet je normale glas glühwein maar. Want deze kerst drinken we geen mulled wine, maar mulled gin. Oftewel: glühgin.

Speciaal voor de feestdagen komt online supermarkt ASDA met een DIY-kit. Eentje waarbij je verschillende soorten gin en glühwein met elkaar kunt mengen tot een feestelijk geheel.

De kit bevat ook allerlei kruiden en specerijen om alles nog wat up te spicen. Kerstmis wordt wel heel speciaal met een eigen gebrouwen glühgin drankje.

Wanneer het pakketje precies online te verkrijgen is, weten we nog niet. Waarschijnlijk in december.

Als je niet kunt wachten, wat we goed begrijpen, kun je ook een kant-en-klare fles mulled gin kopen. Het leven kan soms ook gewoon makkelijk zijn.

Wij weten in ieder geval wel waar we de glazen mee gaan vullen tijdens de kerst. En daarvoor.

Nog een goede reden om glühwein te drinken: Er komt een festival met onbeperkt kaas en glühwein en het is het lekkerste ooit

Reageer op artikel:
Vergeet glühwein: Deze kerst drink je een variant met gin
Sluiten