Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 26 okt 2018

Omdat je geen genoeg van hem krijgt: films met Noah Centineo in de hoofdrol

Noah Centineo heeft de harten van jou en al je vriendinnen gestolen met zijn aantrekkelijke hoofd en nog aantrekkelijkere innerlijk. We kennen hem natuurlijk voornamelijk van To All The Boys I’ve Loved Before waar hij menig vrouw van haar stoel liet glijden. Maar hij speelt in nog meer films.

Noah Centineo films

Heb je dit weekend nog niks te doen? Bel dan snel je mede Noah Centineo-liefhebbers op en plof neer op de bank voor een marathon aan goddelijkheid.

The Gold Retrievers

Bijna tien jaar geleden verscheen Noah voor het eerst op het witte doek. Hoewel hij hier een stuk jonger is, is er aan zijn gezicht weinig veranderd. Wel heeft hij een grote haarbos op zijn hoofd die ondertussen verdwenen is.

Turkles

In deze film gaat Noah op schildpaddenkamp, waar hij er alles aan doet om de schildpadden te beschermen. Kleine Noah is te lief voor woorden. Niemand die wist dat hij later ook nog eens heet zou worden.

SPF-18

Ohhh, hier is Noah een heel stuk ouder (lees: de film kwam uit in 2017) en dat is ook wel aan zijn verschijning te zien. Deze zomerse romantische film wil je niet missen, alleen al om het feit dat Noah een sexy surfdude speelt.

Can’t Take It Back

Deze film is voor iedereen die wel van een spannende film houdt. Niet de heftigste horror/thriller die je ooit gaat zien, maar het kan geen kwaad de trailer even te checken.

To All The Boys I’ve Loved Before

Deze film zorgde voor zijn officiële doorbraak. Waarschijnlijk heb je hem al vaker gezien dan je kan tellen, maar hij mag absoluut niet ontbreken in dit rijtje.

Ben je verliefd op Noahs karakter in deze romantische tranentrekker? Als we zijn interviews mogen geloven is hij in het echt minstens zo sympathiek.

Sierra Burgess Is A Loser

Vlak nadat To All The Boys I’ve Loved Before uitkwam, trakteerde Netflix ons op nóg een film met Noah Centineo in de hoofdrol.

Swiped

Deze komedie is nog niet uit, maar is wel al gefilmd. Wat moeten we hier nog over zeggen? Deze moet vanzelfsprekend gewoon worden toegevoegd aan het filmweekend lijstje.

Het verhaal achter de screensaver in To All The Boys I’ve Loved Before

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Omdat je geen genoeg van hem krijgt: films met Noah Centineo in de hoofdrol
Sluiten