Renée
Renée | LinkedIn Life 3 sep 2018

Wow! Wij weten hoe Noah Centineo aan z’n litteken komt

Heb jij To All The Boys I’ve Loved Before al één, twee of zelfs drie keer gezien op Netflix? Dan heb je het prachtige hoofd van Peter Kavinsky (Noah Centineo) van dichtbij bewonderd. Heb je al gezien dat hij een litteken in z’n gezicht heeft? Wij weten hoe ‘ie dat litteken heeft gekregen en het is best zielig.

De knappe Noah Centineo is nog perfecter en meer bad boy door z’n litteken aan de linkerkant van zijn gezicht. Maar hoe is dat eigenlijk gekomen? We gingen op onderzoek uit.

Het litteken van Noah Centineo

Noah Centineo heeft namelijk zelf uitgelegd wat er is gebeurd en jeetje… Het is niet niks. Toen hij nog maar zes jaar oud was werd hij aangevallen door een Mastiff hond. En je raadt het al: zo kwam hij dus aan het litteken.

Dat betekent dat die hond Noah wel heel goed te pakken heeft gekregen. ‘Hij maakte een gat in m’n gezicht. Je zag m’n tanden, tandvlees en helemaal tot mijn tong naar de andere kant (van mijn mond).’

Echt, hou op met ons. Dat is toch de nachtmerrie van iedereen? Gelukkig ging het daarna gewoon goed met Noah. Sterker nog, hij zag dat de hond zelf ook geen idee had wat het aan het doen was. Maar alsnog… het is wel een heftig verhaal.

Het verhaal achter de screensaver in To All The Boys I’ve Loved Before

BuzzFeed

Reageer op artikel:
Wow! Wij weten hoe Noah Centineo aan z’n litteken komt
Sluiten