Beautify keek Noëlle: een heerlijke kerstfilm waar je echt een avondje voor wil vrijmaken

Met december om de hoek is het natuurlijk tijd voor de leukste kerstfilms. Dankzij onze beste vrienden Netflix, Videoland én nieuwkomer Disney+ gaat dat zeker goed komen de komende weken. Deze week keek Beautify de nieuwe kerstfilm Noëlle op Disney+ en vertellen je graag waarom je deze film ook wil zien.

Wij zijn helemaal gek op kerstfilms en met de komst van Disney+ wisten we zeker dat we Noëlle wilde zien dit jaar. We weten natuurlijk allemaal dat Disney ons nooit teleurstelt en deze kerstfilm is daar een goed voorbeeld van.

De kerstfilm Noëlle

In Noëlle ontmoeten we de dochter van de kerstman, genaamd Noëlle Kringle. Noëlle is he-le-maal gek op kerst en haar grootste wens is daarom ook iets belangrijks doen voor iedereen. Wanneer haar vader overlijdt, neemt haar broer Nick zijn taken over en wordt de nieuwe kerstman. Hij is er alleen niet echt goed in.

Noëlle probeert hem hierbij te helpen, maar doordat het echt geen succes is vertelt ze hem om er eventjes tussenuit te gaan. Eindstand: broer, a.k.a kerstman spoorloos, grote chaos op de Noordpool en boze mensen. Voor Noëlle de taak om haar broer terug te brengen en kerst te redden.

Noelle | Official Trailer | Disney+ | Streaming November 12

In Disney+’s holiday comedy “Noelle,” Kris Kringle’s daughter is full of Christmas spirit and holiday fun, but wishes she could do something “important” like her beloved brother Nick, who will take over from their father this Christmas.

Beautify’s eindoordeel

Maar wat vonden wij nu precies van deze film? Noëlle is een heerlijke kerstfilm samen met een portie drama maar ook flink wat humor. Wat de film toch helemaal compleet maakt is haar lieve, schattige kleine vriendje Snowcone, een rendier in opleiding. Wil je dus echt al in de kerststemming komen? Dan is deze film een aanrader. Is weer eens wat anders dan een zoetsappig liefdesverhaal waar we ook maar geen genoeg van kunnen krijgen.

Het oordeel:
Verhaal: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Cast: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Originaliteit: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Muziek: ⭐️⭐️⭐️

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Beautify keek Noëlle: een heerlijke kerstfilm waar je echt een avondje voor wil vrijmaken
Sluiten