Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 28 okt 2016

Nog geen Halloween plannen? Beleef de ultieme horrornacht hier

Halloween komt eraan en dat betekent spookachtige en gruwelijk enge feestjes en festivals. Nu is dit feest in Nederland niet zo bekend als in de USA, maar dat betekent niet dat jij stil hoeft te zitten. Trek je unicorn pak maar vast uit de kast.

31 oktober is het officieel Halloween maar omdat dit op een maandag valt, barst het feest dit weekend al los. Grote kans dat jij inmiddels al een vet feestje op de planning hebt staan, want Halloween wordt in ons kikkerlandje steeds groter en dat betekent meer feestjes.

Maar als je dit jaar helemaal zin hebt om te griezelen en iets speciaals wilt doen, dan kun jij met Halloween weekend in het INK Hotel Amsterdam een angstaanjagend gezellig feestje vieren. Want naast dat er knallende hits worden gedraaid en het hotel is omgetoverd tot spookhuis. En je maakt kans op een overnachting voor twee in de Spooktacular Scary Suite. Een angstaanjagende hotelkamer waar onverklaarbare dingen gebeuren. Oef, laat die vampiers maar komen.

Durf jij het aan en beleef je Halloween zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan? Kan jou echt niets gebeuren met je schattige unicorn pak.

Misschien vind je dit ook leuk: Voor de daredevils: De 13 meest angstaanjagende plekken op de wereld

Reageer op artikel:
Nog geen Halloween plannen? Beleef de ultieme horrornacht hier
Sluiten