Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 10 juli 2017

Nog single?! Justin Bieber zou audities houden om de perfecte vriendin te vinden

Of 'ie de ideale schoonzoon is moeten we nog maar zien. Maar OMG. Justin Bieber schijnt audities te houden om de perfecte vriendin te vinden. Kortom, ook jij kan zijn aanstaande worden.

Justin heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag een vriendin zou willen. Maar, makkelijk zal die vrouw niet te vinden zijn. Dankzij Justin’s enorme succes kom je eigenlijk niet dicht bij hem in de buurt. En hoe vind je dan de liefde van je leven?

Hulp zoeken. Justin zou volgens NW magazine zijn beste vriend hebben gevraagd om dames uit te nodigen die hij zou kunnen keuren. Geschikt, ongeschikt. In de hoop dat hij zijn droomvrouw eindelijk vindt.

Of het waar is moeten we nog maar zien. Het klinkt een beetje vreemd. Echter, bij deze man weet je het maar nooit. Hij heeft al vaker rare streken uitgehaald en lijkt niet bang te zijn voor een beetje controversie.

Wij zijn inmiddels al druk bezig het hele internet af te zoeken waar we ons kunnen opgeven. Hij lijkt namelijk ook nog eens een blijvertje te zijn: “If I was your boyfriend, I never let you go. Keep you on my arm girl. You’ll never be alone. En stel je voor dat je wakker wordt gemaakt door zijn gouden strotje. Babyyyy babyyy babyyyy ohhhhh!

Foto: Instagram

Reageer op artikel:
Nog single?! Justin Bieber zou audities houden om de perfecte vriendin te vinden
Sluiten