Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 21 okt 2019

Vrouwen die nooit hun bed opmaken hebben een geweldige persoonlijkheid en wel hierom

Je bent inmiddels állang uit huis maar je slaagt er nog steeds niet in om een volwassen taak te voldoen: je bed opmaken. Nou ja, het is maar nét wat je belangrijk vindt het leven vind jij. Je hebt gelijk meid, het zegt namelijk iets geweldigs over je persoonlijkheid.

Het blijkt namelijk dat niets te maken heeft met lui zijn. Het is eigenlijk juist zo dat jij dírect je dag wilt beginnen met hetgeen wat belangrijk is. Bijvoorbeeld studie of werk. Opmaken van je bed is immers zónde van de tijd en energie.

Nooit je bed opmaken zegt dít over je persoonlijkheid

Nee meiden, wij zuigen deze geweldige persoonlijkheid niet uit onze duim. Psycholoog Nikkie Martinez en Organisatie Expert Kelly McMenamin hebben er verstand van. Zij vertellen ons namelijk précies wat het niet opmaken van je bed zegt over jouw persoonlijkheid. PS. Laat dit ook direct aan je soms ietwat geïrriteerde moeder of geliefde lezen.

1. Jij hebt geen organisatie in je leven nodig

Organisatie? Wat is dat? Jij hebt van jezelf al een heerlijke heldere geest. Een opgemaakt bed is daarom niet nodig in jouw leven. Jij kunt alles prima overzien en dus ook dat rommelige bed. Je vindt het ook maar gek dat mensen onrustig worden van opgefrommelde lakens. Dat is toch het leven mensen?

2. Je houdt van spontaniteit in het leven

Volgens de twee dames (de psycholoog Nikkie Martinez en Organisatie Expert Kelly McMenamin) ben jij niet vies van een onvoorspelbaar leven. Zij zeggen namelijk het volgende: “Het structureel niet opmaken van het bed geeft aan dat die mensen geen behoefte hebben aan een leven wat altijd hetzelfde is. Ze hebben een hekel aan eentonigheid en een saai leven. Deze mensen hechten géén waarde aan hoe spullen geordend zijn maar meer wat ze uit de dag kunnen halen.” Hoe kunnen we het hier mee oneens zijn?

3. Je maakt je niet zo snel druk

Je bent nogal relaxed ingesteld. Waarom druk maken over een onopgemaakt bed? Je gaat er met net zoveel liefde weer in liggen.

4. Deze persoonlijkheid is de ultieme multitasker

Volgens de twee dames (de psycholoog Nikkie Martinez en Organisatie Expert Kelly McMenamin) ben jij door veel dingen tegelijkertijd n beslag genomen. Je belt terwijl je je make-up doet, nog even gauw een appel eten op de fiets enzovoorts. Oftewel: je bent de ultieme multitasker. Hoezo talentje?

5. Uitstelgedrag brengt jou áltijd ver in het leven

Mensen die hun bed niet opmaken vertonen éigenlijk uitstelgedrag. Maar eerlijk, wat is daar erg aan? In jouw leven is namelijk gebleken dat je daar nogal lekker op gaat. Te laat beginnen met studeren = extra motivatie en een voldoende halen. Te laat op een date = nóg meer indruk maken. Je rockt het gewoon in het leven meid. Dat weet je.

Meer over persoonlijkheid:

Bustle.com

Reageer op artikel:
Vrouwen die nooit hun bed opmaken hebben een geweldige persoonlijkheid en wel hierom
Sluiten