Heb je nooit een lange relatie? Dat komt omdat je zo knap bent

Lukt het je nooit om langer dan een paar maanden met dezelfde man te zijn? Grote kans dat je daar soms mee zit. Maar maak je absoluut geen zorgen, want het betekent namelijk dat je ontzettend knap bent.

Misschien heb je nog nooit een lange relatie gehad. Of een serieuze rela. Je hoeft jezelf in ieder geval niet langer af te vragen waarom dat is, want het heeft alles met je uiterlijk te maken. Althans, als je onderzoek mag geloven.

Nooit een lange relatie

Of je je hier nu echt goed om moet voelen is de vraag, maar verschillende onderzoeken (van onder andere Harvard) wijzen uit dat aantrekkelijke mensen moeite hebben om een relatie goed te houden. De kans is groot dat je relatie sneller stukloopt als je er bovengemiddeld knap uitziet.

Hoe zit dat?

Nu vraag je je ongetwijfeld af hoe het zit. Het zit zo: aantrekkelijke mensen hebben de neiging om interesse te tonen in anderen. Vooral als ze ongelukkig zijn in hun huidige relatie. Daardoor gaat de relatie vervolgens sneller kapot, want juist bij een ander voelen ze zich nóg aantrekkelijker.

Je voelt het waarschijnlijk al aankomen, maar op die manier houdt een relatie geen stand. Maar hé, nu heb je tenminste wel antwoord op deze vraag. Als je het echt niet meer weet kun je altijd nog de quiz doen om erachter te komen hoe lang je vrijgezel blijft.

Reageer op artikel:
Heb je nooit een lange relatie? Dat komt omdat je zo knap bent
Sluiten