Yasmine Esser
Yasmine Esser Travel 1 apr 2017

Nooit meer in de rij op Schiphol! Je kunt iemand inhuren om je bagage voor je te laten inchecken

Voor alle luxe poezen, stresskippen en luiaards: je hoeft nooit meer zelf je bagage in te checken op Schiphol. Vergeet de lange rij bij de bagage drop-off, want voortaan wandel jij gewoon in één keer door. En kun je een stuk aangenamer aan je reis beginnen.

Op vakantie gaan of reizen is geweldig. Maar wachten op Schiphol net wat minder. En daarom is dit is de allerbeste service ooit bedacht. Je hoeft nu nooit meer op Schiphol uren in de rij te staan en te stressen of je je vliegtuig wel gaat halen. Je kunt namelijk gewoon iemand anders vragen om je koffer voor je in te checken, zodat jij andere, veel leukere dingen kunt doen.

Bagage service Post NL

Post NL heeft sinds kort een bagage service. Dit houdt in dat iemand van het bedrijf je koffer ophaalt bij jou, waar en wanneer je maar wilt. Zodra je koffer op het vliegveld is, krijg je een smsje. Je kunt er dan voor kiezen om ‘m zelf in te checken – als je een tikje neurotisch bent en wilt zien dat je koffer wordt ingecheckt – of de mensen van Post NL kunnen dat voor je doen.

En vooral dat laatste lijkt ons mega, fantastisch, super handig. Zodra je bagage is ingecheckt krijg je een bevestiging dat alles veilig aan boord is.

Hoeveel dat kost? Dat is afhankelijk van hoeveel koffers je hebt, waar je woont in Nederland en vanaf welk vliegveld je vliegt. Stel je woont in Amsterdam en je vliegt vanaf Schiphol met twee koffers, dan kost dat 30 euro om je bagage op te halen en in te checken.

Als je nog een bestemming zoekt: Haha! Er is een Nederlands dorp in Japan met drijvende hotelkamers

Reageer op artikel:
Nooit meer in de rij op Schiphol! Je kunt iemand inhuren om je bagage voor je te laten inchecken
Sluiten