Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 9 dec 2016

Nooit meer je bed opmaken! Dit bed doet het automatisch

Yes, yes, yes, je mag nu een gat in de lucht springen. Want voortaan kun jij de deur uit gaan, zonder eerst je bed op te schudden en dat is gewoon ongelooflijk chill. Hoe dat kan? Er is nu namelijk een bed dat zichzelf opmaakt. Echt.

Oké, het opmaken van je bed is misschien nog geen halve minuut werk. Maar het zou wel ontzettend heerlijk zijn als je de handeling nooit meer hoeft te verrichten in je leven. Het mooie is: dat kan. En daarom kun je gewoon nét iets langer in bed blijven liggen.

Zelf bepalen wanneer je bed zich opmaakt

Voortaan hoef je nooit meer naar je bed te kijken en zien dat het er bij ligt als een hoopje ellende. Er is nu een bed dat zichzelf opmaakt, genaamd Smartduvet.

Het bed komt in 2017 op de markt, maar er is al een prototype gemaakt. Als je die kunt bemachtigen ben je de gelukkigste persoon op aarde.

Een bed hebben dat zichzelf opmaakt

Het werkt als volgt: de Smartduvet is een soort opblaasbaar rooster dat je tussen je dekbed en je dekbedovertrek legt. Via een apparaatje dat onder je bed ligt, komt er lucht in het ‘luchtbed’, waardoor de deken en het laken weer netjes op je bed komen te liggen.

Je kunt zelf bepalen wanneer dit gebeurt. Je kunt je bed namelijk bedienen via je smartphone. Lijkt ons hartstikke handig voor als je vergeten bent je bed op te maken en je ineens onverwacht bezoek krijgt… We noemen maar even een voorbeeld. Geniet.

Misschien wekt dit je interesse ook wel: Lig jij het liefst de hele dag in bed? Dan ben jij een creatief genie

Reageer op artikel:
Nooit meer je bed opmaken! Dit bed doet het automatisch
Sluiten