Nooit meer scheerbultjes met deze briljante tips

Het scheren van je edele delen hoort bij deze tijd. Wat je helaas vaak krijgt is scheerbultjes en ieder mens die scheerbultjes heeft gehad weet hoe verschrikkelijk die kunnen zijn. Gelukkig is er onlangs een tip voorbijgekomen die té goed was om niet met jullie te delen.

Je hoort wel vaker dat het handig is om de scrubben, om ingegroeide haartjes te voorkomen en scheerbultjes tegen te gaan, maar je kunt nog veel meer doen. Hier is een stappenplan om scheerbultjes voor eens en voor altijd tegen te gaan.

Stap 1 – Scrubben

Eerst lekker scrubben met een milde scrub om dode huidcellen te verwijderen en de poriën te openen. Nadat je dit gedaan hebt smeer je de huid in met babyolie om je huid en haar te verzachten.

Stap 2 – Een scheermes voor mannen

Gebruik een mannenscheermes met minimaal vier mesjes. Scheermessen voor mannen zijn bedoeld voor de gezicht en mogen daarom niet te ruw zijn.

Stap 3 – Ontsmettingsalcohol

Pak een watje en smeer wat ontsmettingsalcohol over je geschoren huid. Hierdoor zullen de poriën dichtgaan en ontsmet je de huid gelijk.

Stap 4 – Deodorant

Gebruik een deodorant stick en smeer dit over je huid. Dit zal helpen om naar niet te zweten en zorgt er gelijk voor dat je kleding niet meer gaat schuren.

Deze tip komt super erg van pas nu het bikiniseizoen weer begint. Vergeet niet je scheermesjes bij tijd te verwisselen, dat zal ook helpen bij het voorkomen van scheerbultjes. Veel scheerplezier!

LEES OOK: Pssst… Dit is het beste tijdstip om je benen te scheren
legg-770x462

Reageer op artikel:
Nooit meer scheerbultjes met deze briljante tips
Sluiten