Nooit meer spijt! Verwijderbare inkt voor tattoo’s

Wel eens overwogen om een tattoo te nemen, maar heb je angst voor de levenslange commitment die je aangaat? Dan is dit dé oplossing voor jou. Er wordt gewerkt aan een nieuwe soort inkt, dat pijnloos te verwijderen is. De inkt is permanent, voor zolang dat je jouw tattoo wilt behouden.

De wereld van tattoo’s zal op z’n kop staan door dit revolutionaire product. Jammer genoeg zal de hoeveelheid impulsieve tattoo’s van namen van vriendjes en vriendinnen ook toenemen, maar dankzij dit waanzinnige product zullen de impulsieve tattoo’s geen levenslange consequenties meer hebben. Ook zul je de pijn, lichamelijke en financiële, van lazerverwijdering niet hoeven te doorstaan.

Ephemeral is bezig makkelijk verwijderbare inkt te ontwikkelen, om de barrière van het nemen van tattoo’s te verlagen. De inkt is in eerste instantie permanent, maar zij hebben een middel gevonden dat de inkt kan doen oplossen. Hierdoor kun je jouw tattoo met gemak verwijderen of aanpassen. Zowel het plaatsen als het verwijderen, kan gemakkelijk gedaan worden door tatoeageartiesten met hun gebruikelijke apparatuur.

Daarom: nooit meer spijt met deze wonderlijke inkt. Dankzij deze fantastische uitvinding, kun je toch die felbegeerde tattoo nemen, waar je stiekem van zat te dromen.

LEES OOK: Must see: dit zijn de allermooiste tattoo’s van 2015

Reageer op artikel:
Nooit meer spijt! Verwijderbare inkt voor tattoo’s
Sluiten