Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 26 mei 2017

Noooo! Chuck Bass zal niet te zien zijn in de Gossip Girl reünie

Even leken al je dromen uit te komen. Het is zomers mooi weer in Nederland, je hebt genoeg geld gespaard om een opblaas jacuzzi van de Aldi te kopen en Gossip Girl komt met een film. Maar dat laatste is toch niet zo fantastisch als je dacht, want Ed Westwick heeft helemaal geen zin om weer in de huid van Chuck Bass te kruipen.

Vorige week werd bekend dat er een Gossip Girl film gaat komen. Maar nu lijkt dat te gaan gebeuren zonder ons favoriete karakter Chuck Bass. Want acteur Ed Westwick ziet het niet zitten.

Waarom hij daar geen zin in heeft, dat kunnen we niet begrijpen. Want wij kunnen ons eerlijk gezegd geen beter personage voorstellen. Chuck, met zijn lage, zwoele stem, die alles voor elkaar krijgt. Van zijn grote liefde Queen B tot een gigantisch zakenimperium op poten zetten. Chuck is de man waar iedere vrouw bij wil zijn en die iedere man wil zijn. Behalve Ed dan kennelijk.

Hoewel, het ligt volgens Ed niet aan Chuck. Hij vindt het vooral heel raar dat series die afgelopen waren weer terugkomen.

Ed: ’Nah, het gaat niet gebeuren. Ik weet dat veel series terugkomen, Will and Grace, Gilmore Girls. Maar ik vind het gewoon een raar iets. Ik heb het idee dat Gossip Girl nog maar net voorbij is. En ik heb nog niet genoeg gedaan in de tussentijd.’

Een sprankje hoop dat Chuck terugkeert naar de Upper East Side

Maar er is hoop. Hij zegt namelijk ook tegen Radio Times dat er gewoon nog geen goed script is. We klampen ons vast aan de gedachte dat Ed uiteindelijk wel zal zwichten. Want zonder Chuck geen Gossip Girl hoor.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit ook lezen: Om deze redenen zullen we altijd van Chuck Bass blijven houden

Reageer op artikel:
Noooo! Chuck Bass zal niet te zien zijn in de Gossip Girl reünie
Sluiten