Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 okt 2017

Wauw! Je kunt het Noorderlicht bekijken vanuit een drijvend hotel

Als het je droom is om ooit nog het Noorderlicht te bewonderen, dan hebben we nu voor jou de ultieme plek gevonden om dat te doen. En je kunt er nog slapen ook. Dit is een drijvend hotel mét spa, in hartje Zweden. Té romantisch.

Het Noorderlicht zien op een drijvend hotel = let’s go

Trommel de lover maar vast op. Want dit is dé romantische bestemming voor jullie twee. Zeg nu zelf, romantischer dan het Noorderlicht? Kan bijna niet. Zeker niet als je op een drijvend hotel slaapt.

Het Arctic Bath Hotel drijft op de Lule River, in het Zweedse deel van Lapland. In de winter bevriest de rivier en is het hotel omgeven door ijs, waar je op kunt. Geen paniek, dat is juist heel erg cool.

Je kunt ook chillen

In het midden van het hotel vind je het circulaire centrale bad. Dit bad is vier graden Celcius. Een fijne plek om tijdens de zomer een duik te nemen en om in de winter het Noorderlicht te aanschouwen. Maar maak je geen zorgen, er zijn ook warme baden.

Denk jij: no way dat ik daar wil gaan koukleumen? Oké dat snappen we wel. Je kunt opwarmen in één van de heerlijke sauna’s in de spa. Of je neemt gewoon een paar wijntjes aan de bar.

Dit prachtige hotel zal volgend jaar gaan openen en er wordt verwacht dat dit een populaire attractie zal worden. Je kunt je alvast registeren als je een mailtje stuurt naar [email protected] Tip: kijk vriendlief even met je beste puppy oogjes aan.

LEES OOK:
Natuurwonder: Lichtzuilen zijn bijna nóg magischer dan het Noorderlicht

Reageer op artikel:
Wauw! Je kunt het Noorderlicht bekijken vanuit een drijvend hotel
Sluiten