Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 6 december 2017

Score! Aldi gaat echte Nordmann kerstbomen verkopen voor maar 15 euro

Sinterklaas is weer het land uit en daarom kunnen we gaan aftellen tot Kerstmis. De kerstboom mag eindelijk opgetuigd worden. Maar, daarvoor heb je eerst wel een kerstboom nodig. Nordmann is een bekend soort, maar ook altijd vrij prijzig. Gelukkig gaat de Aldi de boompjes nu verkopen voor heel weinig.

December is een dure maand. Sinterklaas, borrels, etentjes, Sinterkerst met vriendinnen, kadootjes voor onder de kerstboom en ga zo maar door. Daarom is eigenlijk een dure kerstboom niet echt een optie. Maar je wil wel een mooie. Eentje die een rechte piek heeft, overal gelijkmatig verdeeld is en vooral eentje die niet scheef staat.

Nordmann kerstbomen

Soms lijkt dat vrijwel een onmogelijke opgave. Tenzij je het juiste type boom koopt zoals een Nordmann bijvoorbeeld. Nordmann kerstbomen kosten altijd wel wat. Gelukkig gaat Aldi Nordmann kerstbomen verkopen voor maar 15 euro. Normaal gesproken betaal je tussen de 27 en 52 euro, afhankelijk van de grootte. Score.

De bomen hebben een lengte van 150 tot 180 centimeter. Kortom, een behoorlijk boompje. De actie gaat vanaf 7 december in, yep morgen. Sla daarom nu je slag want we verwachten dat de boompjes heel snel uitverkocht zijn.

Ben je dit jaar toe aan originele kerstballen? Kerstballen met gin bestaan

Reageer op artikel:
Score! Aldi gaat echte Nordmann kerstbomen verkopen voor maar 15 euro
Sluiten