Nostalgie: de multi-color pen bestaat nu in een make-up variant

We hadden ´m vroeger allemaal: de multi-color pen. Het was elke dag weer een waar dilemma met welke kleur je ging (én mocht) schrijven. En het proberen om alle kleuren in één keer in te drukken bleef een uitdaging. Love it? Dan hebben we fántastisch nieuws: er bestaat nu een make-up variant.

Voor de multitasker

Je kent het wel, je wilt graag verschillende kleuren oogpotlood of lippotlood hebben maar ze komen nóóit in één pakketje. Waardoor je ze allemaal apart moet kopen, bloedirritant. Maar make-up merk Clarins heeft daar iets op bedacht: De 4-Colour All-in-One Pen Eyes & Lips.

Deze pen bestaat uit drie oogpotloden in de kleuren bruin, zwart en blauw. En een lipliner in een natuurlijke kleur om je lippen nét iets voller te laten lijken.

En zo werkt het

Simpeler gaat het niet worden. Deze make-up pen werkt namelijk précies hetzelfde als de multi-color pen die je vroeger in je bezit had. Klik de gewenste kleur naar beneden en het make-uppen kan beginnen.

Deze geweldige make-up pen is al verkrijgbaar in Amerika voor 30 dollar, wat neerkomt op ongeveer 28 euro. Wanneer ´ie in Nederland verkrijgbaar is, is nog niet bekend. Wil je deze limited edition nu al hebben? Make it yours here.

Dit is ook een pareltje voor in je make-up verzameling: Er komt een highlighter in de vorm van een roos en die is wel héél bijzonder

Reageer op artikel:
Nostalgie: de multi-color pen bestaat nu in een make-up variant
Sluiten