Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 15 mrt 2018

Nostalgie! De serie Charmed komt terug met deze hoofdrolspeelsters

De Charmed Ones hadden in het verleden een flinke dosis magie over ons uitgestort, waardoor we hopeloos verslaafd waren aan de serie. Vooral toen er dagelijks herhalingen werden uitgezonden op tv, zaten wij voor de buis gekluisterd te kijken naar de heksenzusjes. Maar we werden ouder en de serie stopte.

Toch zijn we Prue, Piper, Phoebe en Paige nooit helemaal vergeten. Net zoals Cole en Leo, die ook een groot deel van ons leven waren. Goed nieuws daarom dat de serie werkt aan een comeback.

Het zal gaan om een reboot, wat betekent dat de serie opnieuw gemaakt zal worden, met andere acteurs. Net zoals er tegenwoordig een nieuwe versie is van Dynasty (echt een aanrader overigens).

De serie Charmed komt terug

Charmed zal wel compleet anders worden dan voorheen. Want de zussen hebben andere namen en zullen ook andere dingen meemaken. Het gaat om de actrices Madeleine Mantock, Melonie Diaz en Sarah Jeffrey. Zij zullen de rollen vertonen van Macy, Mel en Madison.

Macy is de oudste zus, een geneticus. Mel is de middelste. Zij is een lesbische activiste. En de jongste dus Madison is student.

Om nog even terug in de tijd te gaan:

Wanneer we de nieuwe versie van Charmed kunnen verwachten is nog niet duidelijk. Maar nu de actrices zijn gevonden, zal het allemaal wel niet meer super lang duren.

Reageer op artikel:
Nostalgie! De serie Charmed komt terug met deze hoofdrolspeelsters
Sluiten