Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 aug 2017

Nostalgie! De Spice Girls movie komt terug naar de bioscopen

In je kinderjaren ging je - helemaal door het dolle heen - met je moeder en je vriendinnetjes naar de bioscoop. Het was het uitje van het jaar, wat zeggen we, uit je leven. Want je was echt een verschrikkelijk grote Spice Girls fan en jouw favoriete meidengroep had een eigen film. En nu, nu kun je dat gevoel terughalen.

Je kunt nu terug naar de tijd dat je als kind alle liedjes van de Spice Girls keihard – in een taal die zeker geen Engels was – meezong. Want de film Spice World komt terug naar de bioscoop. Is dat nou geen fantastisch nieuws?!

Het is niet zomaar dat Spice World in de bioscoop verschijnt. Het namelijk precies twintig jaar geleden dat de film voor het eerst uit kwam. Ja, TWINTIG jaar geleden, o mijn god. We worden oud.

20 jaar Spice World

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat je Spice Girls stickers spaarde, alle liedjes meezond, met je vriendinnen playbackshows deed en je per se gympen met plateauzolen wilde, ook wel Spice Girls schoenen genoemd toen.

De film zal op 29 september in verschillende bioscopen in Engeland te zien zijn. Mocht je daar toevallig zijn dan, scoor dan alsjeblieft kaartjes en laat ons weten hoe het was. We zijn jaloers.

Mocht je daar niet zijn: de film staat ook op Youtube!

Reageer op artikel:
Nostalgie! De Spice Girls movie komt terug naar de bioscopen
Sluiten