Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 jun 2018

Nostalgie! Je vriendinnen en jij hebben sowieso deze foto’s gemaakt op de middelbare school

In de tijd dat Instagram nog niet bestond, waren foto’s maken ook al de bomb. Want ja, dat zeiden we in die tijd 'de bomb'. Op de middelbare school ging je met je beste vriendinnen op pad om heuze shoots te doen. Ge-wel-dig.

Fotoshoots met je beste vriendinnen

Tja, als we terug kijken naar deze foto’s moeten we heel hard lachen. Maar we krijgen ook vooral een warm gevoel van binnen. Want wat was het toch een mooie tijd, vroeger.

Je vriendinnen zijn nog steeds de liefste wezens uit het universum en je wil ze nooit meer kwijt. Dat voel je als je deze foto’s ziet. Het is dan ook vooral een heel fijn gevoel om af en toe die herinneringen weer op te halen en oude foto’s opnieuw te beleven.

Wij vonden dat Maan dat gevoel goed weergeeft in deze video die ze maakte voor HP Sprocket Plus (overigens een super leuk apparaatje, waarover later meer).

Heb je nu ook zin om herinneringen op te halen? Deze foto’s zul je ongetwijfeld herkennen van de middelbare school:

Modellenshoots (in het bos)

Het kon ook ergens anders, maar het bos was toch wel een dromerige locatie. Make-upje op en gaan. Want je bestie en jij moesten wel goed worden vastgelegd.

Gekke bekken trekken en rare poses doen

Dit was bijvoorbeeld echt te gek.

Voeten bij elkaar

Geen idee wat het idee daar achter was, maar gezellig was het wel.

Het peace sign

Dit was natuurlijk favoriet in de goede ouwe tijd.

Springen

Het liefst op het strand, maar van een stoepje ofzo kon ook.

Als James Bond of Charlies Angels

Met de ruggen tegen elkaar aan en de handen gevouwen tot pistolen. Werkelijk iedere vriendinnengroep maakte deze foto’s op de middelbare school.

Sowieso was met je rug tegen elkaar aan staan helemaal 2006

Oh wat voelden jullie je ware modellen tijdens deze shoots. In het bos of op de schutting van je ouders. Die goede oude tijd. De foto’s zelf zijn met terugwerkende kracht vooral hilarisch, want die kwaliteit die toen zo fantastisch was, blijkt nu toch wat minder. Maar wat was het leuk toen.

Herinneringen ophalen

Als je zin hebt om samen jullie herinneringen weer op te halen, is het een super leuk idee om die foto’s die je met je mobieltje – want zo noemden we dat toen – of digitale camera nu uit te printen. Gedoe? Nee joh, met de HP Sprocket Plus kun je super makkelijk al jullie kiekjes van vroeger tot leven wekken.

De foto’s worden via een bluetoothverbinding met je smartphone afgedrukt op echt fotopapier. Je geeft de foto’s ook snel en makkelijk een persoonlijke touch met een eigen tekst, lijst, filter, of noem maar op.

En wat misschien nog wel leuker is, het is een super handzaam apparaatje. Je kunt bijvoorbeeld ook je vriendinnen bij elkaar trommelen voor een nieuwe shoot, om nieuwe herinneringen te maken… Maar dan wél met mooie outfits.

De HP Sprocket Plus is verkrijgbaar in het wit met roségouden accenten (love it) of in het zwart met zilveren accenten. Lees er hier alles over.

In samenwerking met Hewlett-Packard

Reageer op artikel:
Nostalgie! Je vriendinnen en jij hebben sowieso deze foto’s gemaakt op de middelbare school
Sluiten