Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 2 nov 2018

Zin in winter- en kerstsfeer? Je kunt vanavond in Amsterdam winterborrelen

Wil je ook graag dat het december is zodat je een excuus hebt om glühwein te drinken, foute kerstmuziek mee te blèren en tot de zon op komt – heel laat dus – bierpong te spelen? Wacht dan vooral niet tot het december is, want je kunt nú al winterborrelen.

Als je vanavond nog niets te doen hebt en je bent toevallig in Amsterdam of omgeving, dan wil je misschien naar Strandzuid. Want deze zomerse locatie bij de RAI is omgetoverd tot een winters paradijs.

Bij Strandzuid in Amsterdam is het Novemberfest en kun je winterborrelen

Strandzuid is nu een Après-Ski Bar, Ski Hut en Winter House. En daar gaan drie winterborrels plaatsvinden. De eerste is vanavond – 2 november – en heet Novemberfest. Thema is Oktoberfest. Om het lekker verwarrend te houden.

Maar gelijk hebben ze wel. Want in oktober is het Oktoberfest (of nog nazomer) en in december heb je kerst en is het – ja – gewoon december. Maar in november heb je niets. Behalve grijze dagen.

Tot nu dan, want er is Novemberfest. Denk naast wintersfeer vooral aan bier. En bierpong. Want er vindt wederom een kampioenschap bierpong plaats.

Meer info vind je hier op het Facebookevent.

Hallelujah! De kerstmarkt in Maastricht wordt grootser dan ooit tevoren

Reageer op artikel:
Zin in winter- en kerstsfeer? Je kunt vanavond in Amsterdam winterborrelen
Sluiten